»

Headline Tracker 1.4.0.0

Headline Tracker - Tistim, ki še ne poznate tega programa naj povem, da služi spremljanju novic na internetu - takih, kot so tukaj na Slo-Techu in denimo na Slo-Compu. Prednost, ki jo ima pred drugimi tovrstnimi programi je tudi možnost izbire slovenskega jezika [:))], seveda je podprta tudi angleščina. Najvažnejša stvar pa je ta, da podpira tudi strani, ki nimajo tako imenovanega "RSS feeda" (kaj je to, si preberite na domači strani), to pa omogoča spremljanje praktično neomejenega števila strani.

Kako program deluje in predstavitev programa si oglejte tukajle. Z omenjenega naslova lahko seveda tudi dolpotegnete programček. Naj opozorim na seznam strani, ki jih redno nadgrajujem - povezavo boste našli na vrhu strani.Za...

10 komentarjev

WebSite Watcher

Slo-Tech - Če se vam spodaj napisani scenarij pogosto dogaja, potem je ta programčič kot nalašč za vas, le v preizkušnjo, a vseeno. Predstavljajte si, da ste danes prišli na Slo-Tech in videli 15 novih novic. Potem čez 2 dni odbrzite na morje in se čez 14 dni spočiti in novih moči spet vrnete domov in kakopak, poženete najprej našo stran [:D]. V štirinajstih dneh pa se novih novic nabere že toliko, da ne veste več, kje ste zadnjič ostali. No, v takem primeru vam pride prav programčič na tejle strani, ki bo za vas lepo označil kaj je novega na določeni strani, od kar ste jo zadnjič pogledali. Sicer lahko še vedno uporabljate naš arhiv novic, a vseeno.

6 komentarjev

PR konferenca o prihodnosti slo-techa

Slo-Tech - Tole sicer ni čistokrvna novica, a vseeno. Kogar zanima prihodnost Slo-Techa, naj se danes ob 20h oglasi na kanalu #slo-tech (IRCNet). Organizirana bo virtualna konferenca. Verjetno boste tam dobili vse potrebne odgovore, ki vas zadnje dni tarejo :D.

P.S.: mislim da govorim v imenu vseh, če rečem, da si zelim debate v kulturnem in argumentiranem tonu.

10 komentarjev

Ko ni časa, ali pa se nam preprosto ne da...

Slo-Tech - ...nam priskoči na pomoč tale programčič. Če ste že bili kdaj v situaciji, ko ste iz določene strani želeli skopirati veliko količino slik vašega priljubljenega filma, igralke (tenisačice?), ali koga drugega, potem veste, da je klikanje po slikah sem in tja nadležno in zoprno opravilo. Le zakaj ne bi medtem ko uživate v hladni (ali topli) pijači s prijatelji za vas slike shranil program Express WebPicture. Posebnost tega programa je, da na zelo enostaven način brez našega truda posname za nas iz interneta večjo količino slik. Vpišemo samo url (npr. http://www.slo-tech.com) in vse kar moramo storiti je le še to, da se za nekaj časa odpravimo na "lepše", medtem pa bo program skopiral vse slike ki se nahajajo na dotičnem url-ju v naš računalnik. Preprosto in hitro. Klik!!

4 komentarji

Jajx

več strani - Primož je že veselo hud, ker smo si nekateri vzeli malo dopusta (jaz? ), ampak moram reči, da sem si ga vzel upravičeno. V soboto, ponedeljek in torek (včeraj) sem veselo pokladal izolacijo, tako da nisem imel niti trenutek časa za nove novice, danes pa se mi niti podrazno ne da prebirati gore texta, ker sem sesut od počitniškega dela (pa še svinjarije v The Sixth Sense moram pogledati ). Sicer pa Pretorijanec in OZZY več kot dobro zadovoljujeta potrebe. Več od mene pričakujte jutri.
No, da pa vam ne bom samo nakladal samo o svojih travmah, sem vam pripravil še nekaj linkov na teste novega Durona, ki je prvič po svoji prvi inkarnaciji doživel generalne spremembe jedra (Spitfire -> Morgan). Teste najdete na: Uživajte v prebiranju, slišimo, ups, beremo pa se spet jutri, ko imam v planu generalno čiščenje svojega poštnega predala .

2 komentarja