»

Svetleči se GF4

PC Stats - Sprijazniti se pač moramo z dejstvom, da so nedelje dnevi kislih kumaric. Nič novega, nič odkritega, nič ekstremno navitega - kot da bi se celotni računalniški svet kot tak skril pod skalo ter čakal na sledeči dan. No, pa vseeno: Ste že razmišljali, kako bi z modro LED diodo precej enakomerno osvetlili hladilno površino svojega Geforcea4 ali katere druge kartice? V tem primeru oddeskajte semkaj ter se načudite modri grafični kartici [:D].

0 komentarjev

Za novince

Slo-Tech - Ker je danes tako vroče in ker je nedelja dan kislih kumaric, vsaj kar se tiče novic, lahko za vse nove člane, ki jih zagotovo je nekaj in tega še ne vedo, povemo, da imamo na Slo-Techu svojo lastno preoblekico za Winamp in uradno ozadje za namizje. Skin dobite tukaj, ozadje pa tukaj!

Pa dobrodošli med nami...[;)]

19 komentarjev

Ozadja za Windows XP

Jaz - Posedujete okna 95/98/ME/2000, pa vam priložena ozadja za namizje kratijo spanec, ker bi radi imeli točno takšna, kot jih vidite pri prijatelju, ki ima Okna XP? Na voljo imate dve možnosti: lahko se odpravite k njemu in ozadja zapečete na zgoščenko ter jih prenesete na svoje računalo, lahko pa odklikate na to stran in si vunpotegnete nekaj manj kot 3 MB dolgo zip datoteko z več kot 25 standardnimi in novimi ozadji za Windows XP. Seveda obstaja še možnost, da bi si OS celo omislili, a kje je smisel [:D].

0 komentarjev

Še ena recenzija

Slo-Tech - Med časom kislih kumaric lahko opišemo tudi kakšen DVD, kajne? Naslednji opis, ki je po dolgem odlašanju končno prišel na vrsto, je Gone in 60 seconds, debut našega forumaša Smirnoffa. Ker ima vsak pisec svoj stil, se je Smirnoff poleg filma poglobil še v kratko igralsko zgodovino vsakega od pomembnejših igralcev. Preberite, komentirajte.

2 komentarja