»

Popolni IR sprejemnik

Slo-Tech - Če vam je Dedek Mraz prinesel dolgo pričakovani popolni daljinec, vas bo prav gotovo začela gristi zamisel, da bi z njim upravljali še kaj več od televizorja.

Eden od Slo-Techovih članov - TheHijacker, se je že pogumno lotil te naloge in sestavil IR sprejemnik, ki ga lahko priklopimo na osebni računalnik. Rezultate projekta si lahko ogledate v tej temi, veseli pa bomo tudi vaših komentarjev.



Če želite iti po stopinjah vašega kolege, boste morali za uspeh zastaviti slabih 10 evrov in prste na vaši levi roki.

20 komentarjev

Čudno hlajenje

Overclockers.com - Tole je zopet ena stvar, ki mi je vzela sapo. Sicer mi ni niti malo jasno, kako bo človek s tem hladil računalo, toda ideja in izvedba sta res impresivni. Hitro kliknite sem in si oglejte res neverjetne slike. Če boste želeli odkriti skrivnost tega sistema si boste morali prebrati do sedaj 17 stransko forumsko razpravo. Začnite tukaj. Ko kdo od vas ugotovi, kako tole dela, naj pa prosim napiše komentar.

5 komentarjev

Še dve kratki novički

več strani - Vsi navdušenci, ki obožujete X-box, si lahko snamete skin za Media Player, ki je narejen ravno na to temo. Skin je videti malce vesoljski, vendar pa to navdušencev nad novo konzolo najbrž ne bo motilo.
Da pa novica ne bo prekratka, si lahko obenem ogledate še stran, kjer so objavljene slike uničenega Durona. Nesrečni lastnik je slikal svoj spečeni in močno poškodovani procesor ter preluknjano spodnje ležišče socketa A. Če vam radostna destrukcija ne da miru, si slike le oglejte ;).

4 komentarji

Odklepanje Intela

DWPG - Najvecji problem pri Intelovih procesorjih (poleg cene seveda >:D ), je zagotovo zaklenjen mnozilnik, oz. nezmoznost, da se ga odklene.No, tega problema so se lotilili na DWPG.com, kjer so z malo truda in kar precej orodja 'uspesno' odklenili PII266. Poučno branje za vse nagnjene k destrukciji :D Se link !

4 komentarji