»

Thermaltake Aquarius II

PC Arena - Če hočemo dandanes čimbolj naviti procesor, potrebujemo na primer vodno ali kompresorsko hlajenje. Kompresorsko je bolj zapleteno in tudi dražje, vodno hlajenje pa je manj učinkovito, a cenejše. Če niste ravno "sam svoj mojster", lahko posežete po že izdelanih kompletih vodnega hlajenja, kot je na primer Aquarius II, ki ga je izdelal uveljavljeni gigant Thermaltake.

V kompletu boste dobili hladilnik, vodni blok, črpalko in ostale nujno potrebne cevi ter člene. Seveda je vključen tudi ventilator in rezervoar za vodo. Ako pa vam to ne odgovarja, lahko uporabite avtomobilski hladilnik, akvarijsko črpalko in Morphlingove vodne bloke.

...

9 komentarjev

Sejem sodobna elektronika

SiOL - Danes je -- s pomočjo ljubljanske Mati Županje Vike Potočnik -- svoja vrata odprl 49. mednarodni sejem, Sodobna elektronika. Na Gospodarskem razstavišču vas bodo razstavljalci čakali vse do 4. oktobra. Ako pa si lastite hitro pipico, težko prisluženih tolarjev pa ne želite zapravljati za vstopnico, le brž na tale link, kjer za vas SiOL v živo prenaša dogodke iz sejma.

7 komentarjev

Jaz kot Jedi bom živel, bom letel na zvezde in ponoči svoj meč vrtel...

The Age - Heh, izgleda, da sem danes ravno v pravi volji za obračanje besed naših kantavtorjev [:D]. Okej, resno: Še pomnite, ko so nekateri uporniški Avstralci, ki so hoteli izraziti svoje nestrinjanje s spraševanjem po lastni veroizpovedi, izrazili svoje verovanje kot Jedi Knighti oziroma Jedi vitezi, nam tako dobro znani iz Vojne Zvezd? No, le-teh naj bi se po neuradnih podatkih v Avstraliji nabralo za prevelik odstotek, da bi ga lahko uradniki kar zanemarili, a se je vseeno zgodilo to, kar so nekateri na tem forumu tudi napovedovali: Vsi, ki so izrazili svoje versko prepričanje kot Jedi Knight, so pristali v košu "nečitljivo vpisan podatek". Klik!

0 komentarjev

PCI coolerji

Mikhailtech - Za vse tiste, ki niste sam-svoj-mojster tip človeka, so naredili PCI coolerje. Vse kar morate narediti vi je, da jih kupite (težki del) in jih vgradite (lahki del). Zakaj je nakup težji od vgradnje? Dva razloga. En je tipičen za Slovenijo; takih coolerjev ne prodajajo pri nas, drugi pa je splošni; je kar precej velika izbira. Pri prvem vam ne morem pomagati, pri drugem pa. Tukaj je namreč test štirih takih hladilnikov. Če vas zanima, preberite. Če ne, pa pač ne preberite.

1 komentar

Tester hitrosti v igrah

Guru 3D - Sintetičnih testerjev je ogromno, ja. Če pa želite takega, ki vam bo izmeril FPS v DirectX igrah, pojdite sem. Programček je zelo priročen in enostaven. Primeren je za vse tiste, ki se vam ne ljubi odpirati konzole v igri, da bi vam ta štela FPS. Nekatere igre te možnosti sploh nimajo, zato je FRAPS (ime programčka) še bolj priročen. Sicer nismo igračkarska stran, ampak kot veste, so igre eden najbolših pokazateljev sposobnosti sistema. Da pa bi izmerili hitrost le teh, potrebujemo FRAPS.

7 komentarjev