»

Naslednji teden Applov iPhone 3.0

The Register - Apple bo prihodnji teden razkril tretjo verzijo svojega operacijskega sistema za iPhone, poroča The Register. To se bo zgodilo na posebnem dogodku v Cupertinu v torek. Kaj točno bo Apple dodal, ni znano, uporabniki pa najbolj pogrešajo posredovanje (forwarding) SMS-ov in funkcijo izreži/kopiraj/prilepi, ki v trenutnem iPhonu 2.2.1 manjkata. The Inquirer je sestavil celo listo manjkajočih funkcionalnosti, katerih inkarnacijo napovedujejo v novi verziji iPhona - na njej se sicer pojavijo tudi povsem brezupne želje, kot je ta po namestitvi nepodpisanih aplikacij.

Možno je tudi, da bo Apple nekoliko prenovil strojno opremo. Špekulacije, da razvijajo majhno verzijo iPhone Nano, so sicer zavrgli kot nesmiselne, a kitajski izdelovalci dodatkov trdijo, da Apple blefira. Več bomo gotovo izvedeli prihodnji teden, huda konkurenca (Android, Palm, Windows Mobile) pa bo poskrbela, da Apple ne zaspi na lovorikah.

27 komentarjev

Xbox Live prihaja?

News.com - Eno leto (natančneje 15. novembra) po prihodu Microsoftove igralne konzole Xbox se bodo igralni navdušenci lahko med sabo pomerili tudi preko spleta.
Tako bo Microsoft za dva meseca zaostal za Sony-jem, ki bo za svoj Playstation 2 izdal omrežni adapter že 27. avgusta. Za več podatkov oddeskajte sem.

Zakaj strokovnjaki menijo, da Xbox, Sony in Nintendo S svojim online igranjem še ne bodo uspeli, pa si preberite tukaj.

1 komentar

Septembra Xbox 2?

Mega Games - Eh, izgleda da so naši pisuni zaspali (oziroma imajo rojstni dan - sedaj pa vsi v zrak in Zigggi (former LordNinja) čestitat za jubilej), tako da sem na vrsti za novice jaz. Ah, kruto življenje [:D]. Torej, na tej strani si lahko preberete domnevo, da bo Microsoft zaradi "nikoli ne zaspimo na lovorikah" kodeksa izdal Xbox 2 že septembra tega leta. Čeprav so navedena dejstva resnična in je res, da se Xbox ne prodaja tako dobro, kot so pri malem mehkem predvidevali ter da je pritisk konkurenčnih konzol velik, dvomim, da bo do izdaje prišlo že čez štiri mesece. Pa saj to je v svetu konzol absurdno ter nelogično...

5 komentarjev