»

Majhen pregled

Slo-Tech - Samo toliko, da vas spomnim na štiri malenkosti na strani, ki so že dlje v veljavi:
  • Prešteli smo do 10.000! Čestitamo uporabniku z nazivom shock, saj je prvi poslal število 10.000!
  • Vsi prijavljeni imate sedaj na voljo nov oddelek z imenom "Zasebna sporočila", kjer lahko debatira z zaključeno skupino ljudi, brez da bi njegove umotvore bral celoten forum.
  • Hkrati so prijavljeni dobili na voljo nov oddelek z nazivom "Moje teme", kjer lahko pregledno brska po temah, v katerih je sodeloval, ter je v njih kaj novega.
  • Ne pozabimo tudi na to, da smo oddelek "DVD & Gibljive slike" združili s Kulturo, kar pomeni, da v ta oddelek spada tudi filmografija.
Kaj ste spoznali v tej novici? I, nič drugega kot to, da je prijava v sistem brezplačna ter zahteva le pet minut vašega časa. Se izplača [:D].

18 komentarjev

Nov oddelek v forumu

Slo-Tech - Drage uporabnice in uporabniki, v forumu smo uvedli nov oddelek "Izdelava spletišč". V ta oddelek sodijo vsa vprašanja glede izdelovanja, programiranja in dizajna kakršnihkoli spletnih strani. Želim vam uspešno uporabo novega oddelka v forumu. 8-)

4 komentarji

Manjša sprememba

Slo-Tech - Zaradi razmer v Forumu smo spremenili nekaj stvari. Oddelka Internet in ISP smo združili in premaknili v nadoddelek Večpredstavne vsebine. Zaradi odličnega dela nekaterih moderatorjev, smo jih večino ukinili. Če ima kdorkoli interes postati moderator, naj to sporoči. Vsekakor je zaželjeno pregledovanje vašega oddelka bolj pogosto, kot so to delali dosedanji moderatorji (nekateri tudi na 3 tedne). Moderatorstvo na tem forumu je dolžnost in NE privilegij.

5 komentarjev

Softseek pod ZDNet

Jaz - Moja najljubša spletna stran za dol-vleko raznih programov, Softseek, se je združila z ZDNet Downloads. Sicer smo že prej lahko opazili, da je ZDNet pridobil Softseek, vseeno pa je integracija bila na nižji ravni. Sedaj vas na Softseekovi strani enostavno prenese na ZDNet Downloads, kjer pa ni Softseekovega prejšnjega sistema shranjevanja programov. Meni je bilo na Softseeku všeč predvsem to, da je imel skoraj vsak program napisan dober opis, in enostavno navigacijo po kategorijah.
Hm, Softseek bom definitivno zelo pogrešala.

1 komentar

Cyrix 4

VIA Hardware - VIA je nedavno obljubila, da bodo njihovi procesorji do drugega četrtletja dosegli 1.2GHz hitrosti, danes pa so se pojavile prve konkretne informacije o C5X jedru, osnovi za prihajajoči Cyrix 4 čip, ki naj bi te obljubje izpolnil.Če se ob imenu Cyrix takoj začnete zmrdovati in pomislite na neuspeli Cyrix III, potem naj vas pomirim. Novo jedro bo razvito popolnoma na novo in podobnosti s starim procesorjem skoraj ni. Jedro bo razvito v 0.15 mikronski tehnologiji s tradicionalno malim jedrom ( 52 kvadratna mm ) in majhno porabo energije. Cevovod procesorja bo podaljšan na 17 enot, 3D Now! tehnologijo pa bo zamenjal SSE. Tudi velikost L1 predpomnilnika ne razočara, po prvih napovedih naj bi ga bilo zajetnih 128KB. Če vse to združimo z VIAino nizko ceno, dobimo precej privlačen procesor. Bomo videli, medtem pa tukaj najdete več informacij.

4 komentarji