»

NEST 2009

Slo-Tech - Še dober teden nas loči od letošnjega NESTa. Prostor je trenutno 55,5 odstotno zaseden, prijave pa sprejemamo še do petka. Vse ekipe, zainteresirane za tekmovanje CTF v administraciji strežnikov, prosimo, da nam po elektronski pošti sporočijo, kateri je njihov najljubši operacijski sistem.

Na program je bilo dodanih nekaj novih predavanj, ki so vsekakor vredna ogleda. Glede na vprašanja v zvezi s tekmovanji v različnih igrah pa bi radi še enkrat ponovili znano Slo-Tech geslo: Igra se vse (in karkoli). Tekmovanja s smiselnim številom tekmovalcev na koncu dobijo v podelitev nagrade v vrednosti sorazmerni s številom tekmovalcev.

55 komentarjev

Altec Lansing

TweakNews.net - Na Slo-Techu imamo radi Altec Lansing zvočnike. Morda vam to pove dejstvo, da smo lansko leto podelili komplet zvočnikov tega podjetja zmagovalcu TESKAnu v Portorožu ter letos BolerTMju v Piranu (obema za najlepši ohišji) Zakaj? Ker so enostavno dobri!

No, preidimo k bistvu. Altec je naredil nov komplet zvočnikov, ki ima tokrat samo 2 satelita ter globokotonca. Na TweakNews.net so si jih ogledali in bili precej navdušeni. S 25W RMSja (čiste zvočne moči) pravijo da so zvočniki neverjetno glasni in hkrati proizvedejo izredno čist in kvaliteten zvok. Tudi izgled jim je bil všeč, pa kontrole na satelitih, in nizka cena ter še mnogo stvari, tako da so produktu dali kar nagrado najboljše izbire. Članek si oglejte tu.

Test Altecovih ATP3 zvočnikov na Slo-Techu najdete tukaj, test ACS56 pa tu.

6 komentarjev

Slo-Tech Piran 2002

Slo-Tech - Še dobrih devet ur nas loči do odprtja vrat Osnovne šole Cirila Kosmača. Najbrž ste vsi, ki nas kanite jutri obiskati, že seznanjeni z vsem, a vseeno pojdimo še enkrat čez najpomembnejše zadeve:

Dogodek bo potekal dva dneva, v soboto ter nedeljo. V soboto bo potekalo tekmovanje v štirih kategorijah: najlepši računalnik, najhitrejši računalnik, najbolj navit računalnik ter tekmovanje X.

Zvečer bo potekala podelitev nagrad. Po podelitvi bodo sledila predavanja, potem ste pa prosti za igranje igric, ki bo potekalo do nedelje popoldne.

Nagrade so bogate. Za podatek naj vam povem, da se bomo znebili Altec Lansingovega kompleta zvočnikov ATP3, Hewlett-Packardovega tiskalnika, nekaj Zalmanovih CNPS6000-AlCu hladilnikov, nekaj DVD filmov in še premnogo drugih zadev.

Vabljeni ste vsi, saj je vstop popolnoma brezplačen.

Za prehrano je poskrbeljeno. Vsi, ki se boste odločili jesti z nami, boste lahko jedli tako v soboto kot v nedeljo. Kdor bo jedel samo enkrat, mora odšteti 600 SIT, kdor...

15 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Izgleda, da vas bo v Piranu 50. Prijavi se!
Pojutrišnjem se vidimo v Piranu. Kot kaže vas bo kar nekaj. Seveda se bo igralo do jutranjih ur (če boste seveda želeli). Ostali boste lahko spali. Prostora je dovolj za vse. Poglejte si podrobnosti!

Dodatek by Sergio: Tekmovalce in udeležence naprošamo, naj s seboj prinesejo mrežne ter električne kable. Za vsak slučaj.

Še en dodatek by Sergio: Mrežne kartice si lahko sposodite pri nas, če je v računalniku še nimate.

13 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Do danes se vas je prijavilo 43. Prijavi se!
Torej... v soboto se vidimo v Piranu. Za vse ki so napačno razumeli naše besedilo o Piranu še enkrat: Vstopnine NI! Plačate samo v primeru, da želite spati IN jesti oz. samo jesti.
Kajenje (česarkoli) znotraj šole je strogo prepovedano. Prav tako boste ven letili vsi, ki v Piran nameravate priti pit (vsi vemo kaj). Drugače pa je nagrad veliko in so bogate, zato se splača priti. Prinesite kopalke.

4 komentarji

Piran 2002

Slo-Tech - Torej... do danes se vas je prijavilo 40. Prijavi se!
Danes je tudi znan dokončen seznam iger, ki se bodo igrale (ja... vse originale imam):
  • Q3
  • Half-Life: CS
  • RTCW
  • OPF

Še dodatno pravilo za tekmovanje (se bo kmalu pojavilo na strani z informacijami o tem dogodku):
V primeru več kot enkratnega sesutja vašega računalnika med testiranjem, boste diskvalificirani
Drugače pa se dogodek začne v soboto, 11. maja ob 09:00 (od takrat vas bomo spuščali na prizorišče). Ob 13:00 bo kosilo in nato se okoli 15:00 prične tekmovanje. Uradna razglasitev bo okoli 19:00. Podrobnejši program kmalu... na strani s podatki in prijavo.
Mimogrede: ne pozabite kopalk.

9 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Do tega trenutka se vas je prijavilo 25. Glede na to da je prostor velik in nagrad veliko, si želimo večje udeležbe. Prijavi se!

Še nekaj podrobnosti. Lan bo seveda v soboto in nedeljo ter v noči vmes, čeprav bo v soboto imelo prioriteto tekmovanje iz vaših navijaških sposobnosti (glej opis).
In kot drugič, dostop do računalnikov in igranje bosta seveda možna celo noč.

22 komentarjev

Pridite v Piran

Slo-Tech - Da vas spomnim - v Piranu organiziramo 11. in 12. maja prireditev, imenovano Slo-Tech Piran 2002. Vljudno vabljeni, pridite, prinesite svoja računala! V soboto boste z abaki lahko tekmovali (verjemite, splača se prinesti tudi star računalnik, mogoče celo dobite nagrado [:D]), v noči iz sobote na nedeljo nažigali igrice v hitri lokalni mreži ter nato to početje nadaljevali čez celo nedeljo. V soboto bodo zadevo spremljala še poučna predavanja, ki jih bodo vodili naši znani forumaši. Vas že kaj bolj zanima? Klik! Prijavite se čimprej, da do naslednjega tedna dobimo okvirno število tekmovalcev. Nagrade bodo zelo privlačne - se splača priti [:D].

1 komentar

Slo-Tech Piran 2002

Slo-Tech - Tudi to leto se vidimo! 11. in 12. maja 2002 bo v Osnovni šoli Cirila Kosmača održan dvodnevni Slo-Tech dogodek. S svojimi računali boste tekmovali v hitrosti, odstotku navitja, lepoti ter še enem tekmovanju, katerega zaradi zanimivosti ne izdamo. Pričakujemo veliko udeležbo! Vse podrobnosti si preberite tukaj, kjer se lahko na dogodek tudi prijavite ter svojo udeležno dokončno potrdite. Vsa ostala vprašanja - v forum! [:D]

27 komentarjev