»

Srečno v novem šolskem letu

Slo-Tech - Jutri se bo zopet začel pouk za vse osnovnošolce in srednješolce, medtem ko imajo tisti na fakulteti prosto še en mesec. Ekipa Slo-Techa vam želi srečno in uspešno prihajajoče šolsko leto 2004/2005.

Seveda ne pozabite, da vas v forumu vedno čaka oddelek Šola, v katerem lahko potarnate o vaših težavah ali pa samo povprašate, kako se reši fizikalna naloga.

Že en dan, ki ga boste posvetili šoli (in ne špricanju), vas bo oplemenitil z neizbrisnim bogastvom.

32 komentarjev

Novoletno voščilo

Slo-Tech - Božiček in Dedek Mraz sta vas verjetno že obdarila in gotovo ste dobili vsaj približno tisto, kar ste si tako želeli. Vendar pa sta obadva raznašalca daril in dobrote že opravila svoje delo, njima pa seveda sledi novo leto, v katerem bomo ponovno poskušali biti pridni in veseli.

Kot se tudi spodobi za Slo-Techerje, vam letos prinašamo vse najlepše in prisrčne pozdrave. Prvo izmed "daril", ki ste ga dočakali, je bil nov novoletni stil, v katerem prav gotovo vidite kaj lepega (ali pa tudi ne), sedaj pa vam tako v mojem imenu kot v imenu celotne Slo-Tech ekipe, ki vas budno spremlja na vsakem koraku foruma, novic ali katerega koli drugega dela te čudovite strani, ki sedaj obstaja že cela štiri leta, voščim vse najlepše v novem letu, naj se vam uresniči kar največ vaših želja, tako skritih kot odkritih in predvsem da boste zdravi. Ko pa je zdravje, je pa tako ali tako vse, so govorili včasih ...

43 komentarjev

Vesele praznike!

Slo-Tech - V imenu celotne ekipe Slo-Techa vam želim prijetne praznike. Sicer malo pozno, a vseeno [:D]. Tudi jaz sem danes z Materjo™ ter Očetom™ krenil proti Obali. Kaj sem videl? Dolge kolone. Upam, da ste vi imeli več sreče pri potovanju na lepše [:D].

5 komentarjev

Matura za slovenščino

Slo-Tech - Vem, da je že malo prepozno, da bi vam zaželel srečo, lahko pa rečem: Upam, da ste se odrezali dobro. Po poročanjih sodeč, je bil interpretativni esej težji in imel "moteče slogovne postopke". Tako da: upam da ste bili pripravljeni in da ste odpisali karseda najbolje. Matura se je začela. Uživajte

20 komentarjev

SliN!

HowStuffWorks - Na Slo-Techu vam vsake tolko pokažemo stvari, ki si jih ne boste nikoli mogli privoščiti (razen če ste Reso ), pač toliko, da vas razjezimo. Pred nekaj časa smo vam kazali tudi kulerske parabolične monitorje prav ogromnih velikosti. No, na strani HowStuffWorks pa sedaj lahko preberete članek, ki razlaga kako za vraga zadeva sploh deluje. Gre za posebno tehnologijo podjetja Elumens, ki z zakrivljeno sliko uporabniku daje vtis, da je v središču dogajanja, saj je pokrit celoten vidni spekter. Precej zanimiva (in ne preveč tehnična)...

2 komentarja

Vesele praznike!

Jaz - Hm, razna voščenja in podobne zadeve mi niso nikoli šle dobro od rok. Pa vseeno: kaj lahko zaželim (v imenu celotnega Slo-Tech teama, ki sedaj veselo nabija igre na LAN partiju [;)]) najboljšim obiskovalcem na svetu? Nič drugega, kot tisto, kar si sami želite. Kot je enkrat povedala naša striparka ursula, so včasih lahko najboljše želje ravno najslabše... Torej, naj se vam v prihodnjem letu izpolni vse tisto, kar si sami želite. Vi že veste, kaj je za vas najboljše [:))]!Pa še nekaj: če bo Božiček to leto zamujal, ne bodite jezni na njega. Krivi so jeleni... [:P] (zahvala za sliko gre gospodu Povšetu)

0 komentarjev