»

Obogateti z Xboxom

Source Forge - Ja, Microsoftova konzola je postala že zelo znana, saj se o njej govori skoraj vsak drugi dan. Ali slišimo to, da bomo Xbox 2 ugledali leta 2006, ali to, da ima veliki modri s konzolo izgube zaradi subvencioniranja končne cene, prek tega, da lahko z Xbox modchipom na konzoli gledamo DivX filme, in tako dalje. No, sedaj so za dosego "višjih ciljev" ponujene tudi nagrade. Na tem naslovu si lahko preberete celotno zgodbo, bistvo pa leži v tem, da je v skladu 200.000 amerikanerjev. Prvo polovico, torej 100.000 njih, dobi tisti, ki popolnoma legalno ter brez hardverskih modifikacij na Xbox namesti operiacijski sistem Linux, drugih 100.000 pa tisti, ki naredi program, ki softversko doseže isti učinek, kot Xbox modchip. Ste zagreti? [:D]

1 komentar

Za lahko noč

The Register - Na tem naslovu si lahko preberete kratko BOFH (Bastard Operator From Hell - zelo znana zadeva) zgodbico o tem, kako je šefe neke računalniške firmice hotel prihraniti težke denarce s tem, da je naročil svojemu vnuku, naj vsakega posebej navije za 40%. Branje je obvezno, račka za uriniranje, če vam slučajno od smeha uide, pa tudi [:D].

1 komentar

Voltaže na pretek

InsaneWB - Za relaksacijsko novičko: na tem naslovu si lahko ogledate slikico, kako je tip Thunderbirdu 1000 zvišal voltažo na, pozor, 3.02 volta! To naj bi bil svetovni rekord, žal pa ekstremist ne poroča o nikakršnih dosežkih v navijanju. Natega? Mogoče. Upajmo, da ne.

5 komentarjev