»

ATi Catalyst

več strani - ATi je izdal skupek gonilnikov za svoje grafične kartice, ki ga je poimenoval Catalyst. Ti gonilniki prinašajo vrsto novih nastavitev v zaslonskih nastavitvah Microsoftovih operacijskih sistemov ter nasplošno omogočajo večjo prilagodljivost. Več o gonilnikih lahko preberete na HardOCPju, The Tech Reportu ter Hot Hardwareu. Končna ocena? Da, vredno si jih je vunpotegniti ter namestiti, čeprav ne prinašajo omembe vrednih hitrostnih izboljšav. Dolveka tukaj za Windows 98, tukaj za Windows ME, tukaj za Windows 2000 ter tule za Windows XP.

4 komentarji

Nekaj novih gonilnikov

več strani - No, čas je, da omenimo nekaj novih gonilnikov, ki so se pojavili te dni. Prvo je na vrsti ATI, saj je izdaja novih gonilnikov za lastnike njihovih kartic pravi mali praznik. Torej, na voljo so BETA Win9x/ME gonilniki za Radeone. Glede na to, da gre za neuradne gonilnike neznanega izvora vam res moram priporočiti veliko pazljivost ob njih uporabi, pustolovci pa jih najdete tukaj. Na žalost pa se še vedno nič ne ve o kakšnih Win2k Radeon gonilnikih .

No, druga je na vrsti VIA: končno je na voljo popolna različica njihovih 4in1 gonilnikov, tokrat 4.28. Ti gonilniki po prvih poročilih prinašajo kar precejšnjo pospešitev sistema, tako da se jih menda izplača uporabiti. Najde jih tukaj.

0 komentarjev