»

Nov ZZZ

ZZZ - Kakor se dobro spomnim časov, ko nas je Ziggga (če moj spomin deluje pravilno) opominjal nanj, je bila novica o novem ZZZ-ju vedno prvi dan. Toda časi se spreminjajo, in sedaj boste povzetek dobili od mene.

V tokratni, že 146. številki poročajo o merjenju v zračnem prometu (ali cvrenju ptičev med poletom), o tem, kako bi se dalo rešiti Benetke pred potopom in augmentaciji oči (ravno včeraj sem se spomnil na Deus Ex, je to telepatija?[:D] ). Še več zanimivega branja (in eno Bushevo sliko) pa najdete tukaj.

1 komentar

Novi ZZZ

ZZZ - Z enodnevno zamudo vam povem, da si pojdite ogledati novo izdajo speletno-futurističnega magazina ZZZ Online. Zakaj je tako pomembno, da bi moral članek naznaniti včeraj? I, zaradi prvega aprila, ane? ZZZ Online je v tokratni izdaji poln štosov, tako da ogled priporočam, saj boste dobili precej idej, s kakšnimi prvoaprilskimi novicami zaslepiti narod naslednje leto :D.

0 komentarjev

Novi ZZZ

ZZZ - Teden je naokoli, in kot vse, kar se obnavlja tedensko, je tudi ZZZ doživel novo izdajo, že kar sto dvajseto po vrsti. O čem pišejo tokrat? O uničevanju električnih generatorjev s posebno bombo, o robotih vseh vrst, o vremenu v širšem vesolju in še o marsičem. Kot vsakič vam moram tudi tokrat zaukazati, da kar pogumno po kliku, saj je zadeva izjemno zanimiva.

0 komentarjev

ZZZ #117

ZZZ - Tedensko ažurno, zanimivo ter sploh nujno za branje - ZZZ Online. Tokrat se avtor spusti v napihljive zvočniške enote, v človeški oklep narejen iz titanijeve zlitine ter v policiklični monocikel (to morate videti, izgleda kot naspidiran skuter - kar v resnici je :D). Tedenska slikica kaže kokoš, katera je živela še dolgo po tem, ko ji je njen lastnik odsekal glavo. V glavnem - zanimivosti cel kup. Klik!

0 komentarjev

Nova izdaja ZZZ Online

Slo-Tech - Seveda tudi tokrat ne moremo mimo nove izdaje našega najbolj odbito-poučnega magazina za tehnološko opismenjevanje, ZZZ Online. Že stošestnajsta številka nas pouči o tranzistorjih na plastični podlagi, ki bi omogočili cenejšo izdelavo nezahtevnih čipov, o sledilni napravici velikosti nekuhanega riža zrna, katere telo ne zavrne, o pristajalni napravi za človeško odpravo na Mars in še kaj. Kot vsakič - ogled obvezen.

0 komentarjev

Novi ZZZ Online

Slo-Tech - Izšla je že 114. številka meni najljubšega neobičajnega futuristično-računalniškega magazina, ZZZ Online. Česa so se dotaknili tokrat? Ste vedeli, da okoli Zemlje kroži dobesedno milijarde odvečnih kosov raznih neuporabljanih satelitov, katerih kinetična energija je enaka žogici, vrženi iz stotih metrov višine na tla? Pa to, da je Nike vrgel dva milijona dolarjev za razvoj tekaške obleke, ki pokrije tekmovalca od glave do peta? Branje obvezno. Sedaj vsaj veste, kam gre denar, ki ga porabite za nove superge .

2 komentarja

Prvi april all the way

Dangerous Dog - OK, priznam, naša prvoaprilska šala je bila en mičken kruta (in, po mojem mnenju, prvovrstno izpeljana, saj smo do polnoči na IRCu vsi bentili, kako bo dolgčas brez Slo-Techa), ampak tale štos je pa že čez linijo! Prvega aprila leta Gospodovega dvajurjevo in ena so se, kot strela z jasnega, pojavili Detonatorji 8.33. Novica se je tudi drugega aprila širila ko nora, dokler jih niso pri Dangerous Dogu celo sprobali. Na seznamu podprtih kartic je tudi Geforce3, GF3 PRO ter GF3 Ultra, v seznamu dodatnih nastavitev pa tiči opcija "Enable Software HSR". Če bi nVidia resno izdala gonilnike s podporo Hidden Surface Removal tehnologiji, bi to bila prava mala senzacija. Tako se je tip spravil testirat ter ugotovil - da tudi ob omogočeni funkciji 3D Mark 2001 ne naredi niti enega testa več. Nato je pogledal datum izida gonilnikov, ter ugotovil - da je bil nategnjen za prvi april. Sedaj pa recite, ni lepo enkrat letno nategovati folk . Klik za celotni članek....

1 komentar

ZZZ Online, #76

ZZZ - Goranov (lunijev) najboljši online cajtng, ZZZ Online, je spet prenovljen. Žal ga jaz ne berem, lahko vam pa povem, o čem teče že šestinsedemdeseta številka tega, po Goranovem mnenju (), enega najboljših OL cajtngov. OK, tukaj boste lahko brali o digitalnih avtocestah (dobesedno), o sistemih, ki zaznavajo utopitev, o gumah, ki so vozne tudi spuščene ter še o marsičem. Uživajte.

1 komentar