»

Sprememba pravil

Slo-Tech - Zaradi v zadnjem času vse večjega navala uporabnikov, ki se ne znajo obnašati, in želja obstoječih članov, smo pripravili manjšo revizijo pravil uporabe Slo-Techa.

Sprememba se nanaša predvsem na postopanje moderatorjev do oseb, ki so si s svojo vztrajnostjo že prislužile kakšen naziv. Tako lahko od danes naprej moderatorji brišejo sporočila uporabnikom z nazivom persona non grata prosto po preudarku. Pritožba na tovrstni izbris ni mogoča (in bo prav tako izbrisana). Uporabnikom s tovrstnim nazivom se lahko vklopi tudi ena ali več izmed posebej za to priložnost pripravljenih funkcionalnosti (neprimerne barvne sheme, uporaba funkcije polepšaj nad vsakim sporočilom, ki ga napišejo, ...).

Uvedli smo tudi omejitve pisanja. Uporabniki z nazivom persona non grata tako lahko napišejo največ eno sporočilo na pol ure, uporabniki z nazivom persona rudis pa največ eno sporočilo na 10 minut.

Drugih sprememb ni. Upamo, da bodo nazivi sedaj bolj boleli.

157 komentarjev

Zakaj je Slo-Tech bel?

Slo-Tech - Od danes pa vse do 5.1.2003 bo Slo-Tech preoblečen v belo, božično-novoletno preobleko. Tako smo sklenili danes, po zelo izčrpnem sestanku, saj smo enotnega mnenja, da v svojem življenju potrebujete tudi malo bele barve [:D]. Želimo vam vesel božič, srečno novo leto ter bel Slo-Tech [;)].

Če z božično-novoletnim belim stilom niste zadovoljni, lahko zadevo odpravite v dveh korakih: Stari stil bo vklopljen 5.1.2003.

48 komentarjev

Pravila

Slo-Tech - Ker, kot kaže, naziv "persona non grata" ne deluje preveč dobro, smo se upravljalci te strani odločili, da posežemo po najstrožjem™ ukrepu™. Od sedaj naprej vas pri nadaljnjih kršitvah lahko dodeli vklop roza stila (nastavitve ne morete spremeniti).

18 komentarjev

Stili

Slo-Tech - Kot stranska posledica današnje prvoaprilske šale, ste dobili možnost, da si v svojih osebnih nastavitvah nastavite zaželjen izgled strani. Trenutno so na voljo naslednji stili:
  • dosedanji stil
  • bel stil
  • in seveda ne sme manjkati današnja prvoaprilska šala... "lila" stil

Sporočite svoje mnenje o tej dodatni možnosti... Poročila o napakah saj veste kam.

Mimogrede... zna se zgoditi, da bodo ljudje z nazivom "persona non grata" obsojeni na "lila" stil za čas trajanja tega naziva. >:D :D

23 komentarjev

Pa končajmo prvoaprilsko šalo...

Slo-Tech - Tako. Kot ste najbrž že vsi izvedeli, je bila zamenjava vodstva in designa prvoaprilska šala. Produkt tega so bile tudi na pol slovenske ter na pol ne-baš-slovenske™ novice ter DVD recenzija odraslega filma. Sedaj bi vam moral Slo-Tech že prikazovati sivomodro vsebino, tako da se bodo lahko vaše oči odpočile od celodnevne akcije :D. Pa pojdimo po vrsti - Slo-Tech se nikoli ni, in se po naših domnevah kot poznavalci slovenskega trga, še dolgo ne bo prodajal. Še naprej vam bomo dostavljali kvalitetne teste strojne opreme, pisali bomo novice, recenzirali ne-porno DVDje (recenzija pornjaka bo jutri izginila, tako da si jo brž preberite), in tako dalje. Zahvalil bi se rad Primožu, ki je omogočil programsko ozadje za izvedbo šale, xbiteu za spremembo CSS filetka v roza odejo, trillian- za igro vloge naše nove administratorke Vivian, ekipi Slo-Compa za potvarjanje zanimivih dejstev v obliki novic (izmišljen intervju in tako dalje), ter seveda celotnemu teamu, da je držal z nami in ni...

49 komentarjev

Tomovo poročilo s Comdex

Tom's Hardware - Če vam foter ni ravno Bill Gates, potem lahko o obisku Comdex le sanjarite. Ta sejem je res meka za vse hardveraše in marsikdo bi dal tudi kakšen del telesa da bi dobil možnost za obisk ( da, med njimi sem tudi jaz [:D]). Tako pa nam ostane le spremljanje različno zanimivih in popolnih poročil na raznih hardverskih straneh, ki zadnje dni poganjajo kot gobe po dežju. Kakorkoli, eno izmed bolj zanimivih je poročilo na Tom's Hardwaru: zaenkrat pokriva le prvi dan, toda vsebina se bo še izpopolnjevala. Ogled priporočen.

0 komentarjev