»

Na eBayu je batmobil!

Gizmodo - Batmana iz leta 1989 je upodobil Michael Keaton, Jokerja Jack Nicholson, Kim Basinger pa je poskrbela za ljubezensko razsežnost znanstveno-fantastičnega filma. Zagotovo pa vam je v spominu ostal tudi legendarni batmobil, ki se je skoraj 20 let pozneje nepričakovano pojavil na eBayu in bil prodan za 110 tisoč dolarjev. Pravzaprav je bil to le eden izmed petih prototipov, ampak kupec bo po podrobnost najbrž zamolčal, saj je navzven podoben originalu kot jajce jajcu.
O prodaji batmobila iz Črnega viteza vas bomo poskušali obvestiti še pred koncem dražbe.

39 komentarjev

Predsedniški glasovi na E-bayu

The inquirer - Predsedniške volitve v Združenih državah so vedno bile zanimive. Če ne drugače, lahko v najbolj demokratični državi zmaga tisti, ki prejme manj glasov kot protikandidat. Da pa je teh iger dovolj, in da lahko od politike dobi nekaj tudi sam, se je odločil prebivalec Južne Dakote.

Svoj glas na predsedniških volitvah je namreč dal na dražbo na E-bay. Izklicna cena še vedno znaša 100 ameriških dolarjev, do konca dražbe pa je še nekaj več kot pet dni. Kot pravi neznani prebivalec Brookingsa, You buy it, I vote it.. Še klik do izvirne novice in dražbe.

Če dobro pomislim, 100 dolarjev niti ni tako velika cena za preprečitev neumnosti, kot je izvolitev mladega Busha.

59 komentarjev

Za kratek čas: Kupite duhca!

eBay - Dobro, bodimo si na jasnem -- na eBayevih internetnih dražbah ljudje redno prodajajo vsakovrstne bizarnosti, ki včasih dosežejo želen odziv, včasih pa ne. No, v zadnjih dneh je doživela izreden odziv ta sumljiva dražba, ki se je pričela konec maja, zaključila pa se bo v noči iz danes na jutri. Prodaja se namreč duh, ujet v steklenici. Ali gre za potegavščino? Prodajalec povsem resno in bolj ali manj utemeljeno trdi, da ne. Mi osebno nismo prepričani, a je vseeno trenutna tržna cena narasla s 100 na dobrih štirinajst tisoč ameriških dolarjev. Za morebitni nakup imate še 13 ur časa [:D].

19 komentarjev

Še malo igranja s forumom

Slo-Tech - Kot najbrž že veste, je Primoz pred nekaj dnevi uvedel noviteto na strani - na prvi strani foruma ter na temah zadnjih 24 ur ste namreč lahko videli, da se ozadja zaporednih kolumn spreminjajo paroma. Enivej, če vam zadeva ni pogodu ter bi radi izmenjavanje barv ozadja izklopili, kar hitro kliknite na lastne osebne nastavitve ter si zadevo mirno izklopite. Seveda morate biti za ta privilegij prijavljen uporabnik. Kul, ane? [:D]

12 komentarjev

Glejte Star Wars in vozite vozila iz istoimenskega filma

eBay - Da je Amerika država čudakov in vseh vrst odpuljencev, ki bi radi kar najbolje izstopali iz povprečja, je najbrž že vsem jasno. Če pa za to še niste slišali, pa si kdaj malce oglejte razne spletne dražbe. Na primer kar eBay, kjer se je nedavno znašel model, ki prodaja svojega jeklenega konjička, predelanega v vozilo, kakršnega smo lahko videli v enem izmed filmov Star Wars. Kaj moremo, sto ljudi, sto čudi [:D].

7 komentarjev

Prodaj igrice, ali...

eBay - Stavim, da se je tip poročil ter da mu žena ne pusti več igrati videoigric. Na eBayu se je znašel človek, ki prodaja svojo devetletno zbirko videoigric. Vsega skupaj jih je okoli dva tisoč, nekatere so edini primerek svoje vrste sploh. Če vas zanima osembitni raj, potem kar hitro kliknite sem, saj je mene pogled na to sliko kar stisnil. No, do konca dražbe je še en teden, trenutna najvišja ponudba pa znaša polčetrti tisočak ameriških dolarjev, kar pa prodajalcu še ni zadosti, ker rezerva še ni izpolnjena... Huh...

3 komentarji

Še dve kratki novički

več strani - Na VIA Areni si lahko snamete nove gonilnike za Viina čipovja. Imenujejo se 4in1 4.38a in so kot vedno namenjeni odstranjevanju hroščev, ki jih v Viinih čipovjih nikoli ni primanjkovalo.

Za konec pa še cvetka iz eBaya: kot gotovo že veste, je eBay spletna dražba, kjer se najdejo še tako nemogoče stvari. Po tem, ko so se na eBayu pojavila celo ledvica (seveda so jih morali umakniti), se je nek tip odločil, da na največji spletni dražbi proda celo svojo dušo. Cena je, heh, zaenkrat celih 41 $, dražba pa bo trajala še kakih 5 dni. Kaj vse so nekateri sposobni narediti za denar ;).

1 komentar

Za vse z dobrim srcem

eBay - Na eBayu nVidia prodaja "fun pack" primerek svoje najboljše grafične kartice, Geforcea4 Ti4600. Izkupiček gre strogo v dobrodelne namene, darovan pa bo "Children's Health Councilu", organizaciji za pomoč otrokom. Trenutno je cena prodajanega primerka kartice narasla že na 2.800 dolarjev, dražba traja pa še malo več kot dva dni.

0 komentarjev