»

Aluminium Matrix AMX-01GND

Sound Card Central - Smo v obdobju, ko je modificiranje računalniških ohišij izredno priljubljeno. Pojavi pa se problem, če modificirati ne znamo prav dobro. V ta namen obstajajo na tržišču že modificirana ohišja. Tako ohišje so opisali na SoundCardCentral. Aluminium Matrix je prijetne zelene barve in ima veliko dodatnih ventilatorjev. Na desni stranici ima zelo veliko pleksi okno, poskrbljeno pa je tudi za varnost, saj ima ohišje na stranici ključavnico. Ohišje dobite za 89 ameriških dolarjev. Poglejte si slikovno zelo bogat članek in specifikacije ohišja.

11 komentarjev

Nore modifikacije

mini-itx.com - Ste mahnjeni na modifikacije? Se vaši starši križajo, ko v roke poprimete "fleksarco" in se zaprete v vašo sobo? Potem bo tale stran kot nalašč za vas.
Na strani so na kratko predstavljene modifikacije mini ohišji - od vrtne svetilke do robota - vsekakor super za nove navdihe. Zdaj pa hitro na branje[:D]

3 komentarji

Spet nora modifikacija

vir: HardOCP
HardOCP - Mislil sem, da so modifikatorji obdelali že vse teme, vendar sem ob ogledu te strani takoj spremenil svoje mnenje. Za kaj gre? Internet je danes zasičen z raznimi običajnimi modifikacijami sila ponosnih lastnikov, ki jim je uspelo prebarvati svoje ohišje in so se sedaj postavljajo naokoli, zato se je neki tip odločil, da bo naredil nekaj posebnega. Odločil se je, da bo za ohišje svojega računalnika uporabil kar poštni nabiralnik. Dobesedno! In izdelek izgleda, vsaj za moje pojme, precej impresivno. Če bi radi tudi vi malce izstopili iz povprečja in se podstopili podobnega modificiranja, ne skrbite, saj je tipčina na isti strani napisal tudi obsežen vodič, ki razloži vsak korak. ...

1 komentar

Še ena nora modifikacija

Overclockers Australia - Očitno številnim uporabnikom širom po svetu še ni zmanjkalo idej za razno razne bolj ali manj nore modifikacije. Po raznih ohišjih, ki so jih uporabniki izdelali iz Lego kock, ohišij iz pene in podobnih stvareh, sem danes naletel na stran nekega zanesenjaka (čudaka), ki je v svoj IntelliMouse explorer vgradil čisto pravi ventilator. Ker je modifikacija rahlo neobičajna, se je tip izgovoril, da je ventilator namenjen hlajenju njegove igričarske roke, ki se po napornem igranju kaj rada pregreje. Ja, pa kaj še :D.

4 komentarji

Nora modifikacija

HardOCP - Veliko nas ima na vse mogoče načine modificirano ohišje - kup ventilatorjev, nova barva, vodno hlajenje,... A kaj, ko slejkoprej zmanjka idej :'(. Če spadate med te, ki so naredili že vse, potem je tale povezava kot nalašč za vas. In če se bo kdo slučajno lotil take modifikacije, naj prosim poslika in objavi, kar bo nastalo - vedno je lepo videti, kaj s(m)o sposobni narediti Slovenci :).

10 komentarjev

Nore modifikacije!

Afrotechmods - To je pa stran z najbolj norimi modifikacijami kar sem jih kdaj videl! Prejšnja novica opisuje združevanje PSXa in PCja. Ko pa sem še malce deskal po Afrotechmods, sem odkril še eno noro modifikacijo. Ustvarjalci te zelo preproste a grozno domiselne strani so pod oddelek "zelo poceni modifikacije" opisali tudi hlajenje pomnilniških čipov na grafični kartici s kovanci. Samo oglejte si tole sliko in vse vam bo jasno: Priporočam vam, da še malce podeskate po tej strani, saj boste presenečeni, kam seže domišljija nekaterih osebkov! Dodatek:
- Tukaj je opis "papirnega hlajenja";
- Tukaj so uporabili alu folijo pri hlajenju Athlona;
- Tukaj imate kup neumnosti in tako naprej...

4 komentarji