»

Izdelava GPU hladilnika

Twisted Mods - Hlajenje grafičnih kartic je danes velik problem, saj oddajajo vedno več toplote, navijanje pa je s tem otežkočeno. Na Twisted Mods so na kratko opisali kako lahko doma naredite hladilnik za vašo grafično kartico. Opisali so postopek in potrebni material za izdelavo hladilnika, ki ga pritrdimo na prazno PCI mesto.. Vsi tisti, ki vam je vaš hladilnik na grafični kartici premalo in bi radi malo ustvarjali si oglejte ta "geto kuler"

9 komentarjev

Hlajen monitor?

Twisted Mods - Res je, tudi monitorji potrebujejo hlajenje. Na Twisted Mods so spisali članek o modifikaciji CRT (se pravi katodnega) monitorja. V monitor je avtor vdelal dva prozorna ventilatorja - vsakega na eno stran - čeznju namestil mrežice, vstavil pleksi steklo in za osvetljavo še modre LED diode. Končni rezultat izgleda osupljivo! Članek si lahko ogledate tukaj! Pa še slikico kot žgečkljivček ("teaser").

9 komentarjev

"Joža, kak ga boš pa neso?"

Twisted Mods - Ja, če pogosto obiskujete LAN razstreljevanke, morate vašo kištico velikokrat prenašati, kar zna biti pri težjih in večjih ohišjih problem, izguba oprijema na stopnicah pa zna imeti katastrofalne posledice. Pri Twisted Mods so za nas zgrabili za "HeavyDuty Pro Case Handles" (Težko kategorne profesionalne ročice za ohišja). V primeru, da je vaša kištica oblikovana v že omenjen "HeavyDuty" stilu, bodo ročke odličen dodatek - tako moden, kot tudi praktičen. Odnesi me!

1 komentar

Avtomobilski CD igralnik

Slo-Tech - Če se vam zdi, da je strošek za vgradnjo avtoradia s priloženim igralnikom za zgoščenke prevelik, si morate nujno ogledati to stran, kjer sta dva mojstra v avtomobil vgradila navadno, računalniško, CD enoto. Za dovajanje 5 V sta uporabila regulator voltaže (ki se, seveda, greje kot naspidiran), po začetnih težavah jima je pa vezava uspela. Za novico hvala technoboyu.

0 komentarjev

Uničene komponente drugič

Twisted Hardware - Vam je pred kratkim, ko ste na Slo-Techu lahko videli spet zlomljene procesorje, spet pognalo kri po žilah? Vam radostna destrukcija nikakor ne da miru? No, če je temu tako, potem se morate nujno odpraviti na stran, ki se imenuje Twisted Hardware. Prvo, kar boste lahko prebrali je stavek "abused and misused hardware", potem pa vas čaka cel kup slikic, bi obsegajo razbite matične plošče, razbite monitorje, zažgane in zlomljene procesorje, spečene grafične kartice, fizične poškodbe pri nerodni poštni dostavi in še marsikaj drugega. Če vam je zmanjkalo idej, kako "zlorabiti" strojno opremo, potem je Twisted Hardware pravi naslov za vas ;) .

0 komentarjev

Radostna detrukcija ][

Slo-Tech - Že kar nekaj časa je minilo od prve radostne destrukcije na Slo-techu. Skupinica vročekrvnih računalničarjev (ali piromančkov ) pa se je tokrat lotila mobilnega telefona, gameboya in modema. Tukaj si oglejte na kakšne načine so se lotili uničevanja ter kateri način je boljši od ostalih in si je pridobil naslov orožje leta.

Ob koncu naj vam samo še razkrijem skrivnost, da bo jutri na Slo-techu objavljen ekskluzivni test. Test česa? Naj ostane presenečenje za jutri.

12 komentarjev