»

Še dve kratki novički

več strani - Vsi navdušenci, ki obožujete X-box, si lahko snamete skin za Media Player, ki je narejen ravno na to temo. Skin je videti malce vesoljski, vendar pa to navdušencev nad novo konzolo najbrž ne bo motilo.
Da pa novica ne bo prekratka, si lahko obenem ogledate še stran, kjer so objavljene slike uničenega Durona. Nesrečni lastnik je slikal svoj spečeni in močno poškodovani procesor ter preluknjano spodnje ležišče socketa A. Če vam radostna destrukcija ne da miru, si slike le oglejte ;).

4 komentarji

Radostna detrukcija ][

Slo-Tech - Že kar nekaj časa je minilo od prve radostne destrukcije na Slo-techu. Skupinica vročekrvnih računalničarjev (ali piromančkov ) pa se je tokrat lotila mobilnega telefona, gameboya in modema. Tukaj si oglejte na kakšne načine so se lotili uničevanja ter kateri način je boljši od ostalih in si je pridobil naslov orožje leta.

Ob koncu naj vam samo še razkrijem skrivnost, da bo jutri na Slo-techu objavljen ekskluzivni test. Test česa? Naj ostane presenečenje za jutri.

12 komentarjev

Windows XP Plus!

Microsoft - Ja, Microsoft na svoj zloglasni dodatek ni pozabil. Plus! zopet predstavlja nepogrešljiv dodatek za vse prave uporabnike Oken: kdo bi lahko preživel brez dodatkov za Media Player, brez novih (3D, da smo si na jasnem!) ohranjevalnikov zaslona. V njem dobite tudi nekaj igric , 3D vizualizacij za Media Player, ter sapo jemajočih tem. Hmmmm.

8 komentarjev

Uničen Duron koristno uporabljen

Overclockers Australia - Pri navijanju procesorja ali natikanju hladilnika nanj, včasih ne gre vse po načrtu. Rezultat ponesrečenega načrta pa se odraža v uničenemu procesorju. Ne preostane nam drugega, kot da procesor zaženemo v smeti ... Konec zgodbe. No, obstaja tudi drugačna rešitev. Uničen procesor lahko še vedno koristno uporabimo. Če ste "ponosni" lastnik uničenega Durona/Thunderbirda/drugega procesorja in ne veste za kaj bi ga uporabili, potem si preberite to zgodbico, ki jo je napisal nesrečni lastnik uničenega Durona. Zgodba pa govori o tem, kako je tip uničen procesor uporabil kot obesek za ključe. Vsaj nekaj.

5 komentarjev

VIA čipovja od znotraj

VIA Hardware - Tudi fantje na VIA Hardware so se prepustili Radostni Destrukciji, le da so se znesli nad njihovimi najljubšimi matičnimi ploščami, takimi z VIA veznimi čipovji. S plošč so namreč odlotali North Bridge veznih čipovij, jih razstavili ter poslikali. Skozi čas je nastala prava zbirka, ki si jo lahko ogledate tukaj. Torej, če vas je vedno zanimalo, kako izgleda vezno čipovje od znotraj, si stvarco le oglejte. Po moje boste razočarani .

0 komentarjev

Popravljanje poškodovanih CDjev

Burning Issues - Če se vam doma svaljka cela gora poškodovanih CDjev s katerimi nimate kaj za početi dobro premislite, preden jih odvržete. Namreč, če CD ni huje poškodovan oziroma je le popraskan, se težave da odpraviti. Kako in zakaj boste izvedeli v zanimivem Burning Issuesovem članku. Ali se vam zdi zadeva zanimiva boste že vedeli sami, čeprav grem stavit, da bo marsikdo še kako vesel te novice.

4 komentarji