»

Teme, vredne ogleda

Slo-Tech - Trenutno je v našem oddelku Kaj kupiti zelo vroča tema: Twinmos twister PC3700 C2, še vedno pa veliko ljudi čaka na možnost da bi si nekje lahko kupili LCD monitor Samsung 172X. Ne smem pozabiti še na temo Kateri DVD writer?, saj le-ti že postajajo ugoden nadomestek za navadne CD-RW enote.

Še vedno sta zelo aktualni temi Kateri digitalni fotoaparat naj kupim? in Katero nForce2 matično ploščo, saj cene nezadržno padajo. Kje pa vse to nakupiti? V ta namen je nastala tema Spisek vseh on-line računalniških trgovin v Kokoški.

0 komentarjev

SiOL dobiva konkurenco tudi pri ADSL dostopu

24 ur - Če kaj spremljate stran naše največje komercialne televizje 24ur, ste gotovo opazili novico, da se na vstop v bitko za ADSL uporabnike pripravlja tudi Amis.Net, ki bi naj storitev pognal to poletje. Najprej naj bi storitev uvedli v Mariboru in Ljubljani in to le za pravne osebe, kasneje pa jo bodo razširili tudi na fizične. Pogoji in stroški naj bi bili primerljivi s SiOLovimi.

Za vsako konkurenco (še posebno pa Telekomu in njegovim hčerkam) je vredno reči 2x hura.... Klik!

7 komentarjev

Brezžično omrežje

AnandTech - Imate doma dva ali več računalnikov in se ne morete odločiti med navadnim omrežjem po UTP kablih in brezžičnim omrežjem? Tega problema so se lotili na Anandtechu in obe možnosti dodobra pretestirali, v teoriji in v praksi. Resda so brezžične povezave počasnejše, a ta razlika ob priklopu več računalnikov upada. Dosti večji problem pa je cena komponent za berzžično omrežje, kar je pa že druga zgodba. Če vas članek zanima, si ga le preberite.

0 komentarjev