»

Nov oddelek - Anonimni eksperiment

Slo-Tech - Kot že ime pove, je ta oddelek trenutno v eksperimentalni fazi. Glede na to, da smo si vsi na tem forumu ustvarili neko ime, nas je zanimalo, kaj se zgodi, če vašim sporočilom povezavo z vašo identiteto odvzamemo.

Dodatek k pravilom:
- v tem oddelku veljajo splošna Slo-Tech pravila (z dodatki)
- pritožb nad moderiranjem v tem oddelku NI (ker ne moremo ugotoviti, ali se res pritožuje avtor moderiranega sporočila)
- moderatorskih ukrepov razen izbrisa NI (kar pomeni, da bomo precej brisali, če bo potrebno)
- nazivov NI (ker ne vemo, kdo ste)

Če želite imeti debato, kjer se boste lahko posluževali običajnih postopkov zoper moderatorje, uporabite ostale oddelke.

Veliko zabave.

92 komentarjev

Slo-Techov RSS

Slo-Tech - Zaradi velikega povpraševanja je sedaj na voljo popravljena verzija Slo-Techovega RSS dovoda, ta po novem vsebuje tudi skrajšano besedilo novice. Vse, ki boste novice, na voljo preko zgornje povezave, vključili na svoje spletne strani, prosimo, da vsebine ne osvežujete pogosteje kot vsakih 15 minut. Za pomoč pri uporabi si oglejte seznam RSS odjemalcev, kjer se nahajajo tudi povezave do pripomočkov za vključitev novic v poljubno spletno stran.

Želim si, da bi bili tudi oddelki v forumu dosegljivi v tej obliki.

26 komentarjev

Majhen pregled

Slo-Tech - Samo toliko, da vas spomnim na štiri malenkosti na strani, ki so že dlje v veljavi:
  • Prešteli smo do 10.000! Čestitamo uporabniku z nazivom shock, saj je prvi poslal število 10.000!
  • Vsi prijavljeni imate sedaj na voljo nov oddelek z imenom "Zasebna sporočila", kjer lahko debatira z zaključeno skupino ljudi, brez da bi njegove umotvore bral celoten forum.
  • Hkrati so prijavljeni dobili na voljo nov oddelek z nazivom "Moje teme", kjer lahko pregledno brska po temah, v katerih je sodeloval, ter je v njih kaj novega.
  • Ne pozabimo tudi na to, da smo oddelek "DVD & Gibljive slike" združili s Kulturo, kar pomeni, da v ta oddelek spada tudi filmografija.
Kaj ste spoznali v tej novici? I, nič drugega kot to, da je prijava v sistem brezplačna ter zahteva le pet minut vašega časa. Se izplača [:D].

18 komentarjev

Novosti na Slo-Techu

Slo-Tech - Slo-Techerji smo eni veliki Oksimorončki™, saj nas največja delovna vnema zagrabi ravno med prazničnimi časi. Danes lahko na strani pogledate dve novi stvari:
  • Pred dnevi smo odprli novo sekcijo Slo-Techovih ozadij, ki so bila nekaterim bolj, drugim manj všeč. No, rečeno je bilo tudi, da lahko kdorkoli naredi ozadje za Slo-Tech ter nam ga pošlje v objavo. To je naredil jetam ter napravil zelo očesu všečno božično novoletno ozadje.
  • Hkrati se je porodila tudi ideja o novem oddelku, ki bi še olajšal brskanje po forumu. Oddelek je viden samo prijavljenim uporabnikom, ter nosi ime "Moje teme" -- vidite ga tudi v levem meniju, v sekciji "Forum". Oddelek vam prikaže teme, zbrane iz vseh oddelkov, v katerih ste sodelovali oziroma še vedno sodelujete, in hkrati v temi obstajajo odgovori, katerih še niste prebrali. Zelo uporabno za tiste, ki bi radi spremljali aktivnost tem, v katerih so že sodelovali. Klik!
Smo pridni, ali smo le pridni? [:D] ...

18 komentarjev

Nov oddelek v forumu

Slo-Tech - Drage uporabnice in uporabniki, v forumu smo uvedli nov oddelek "Izdelava spletišč". V ta oddelek sodijo vsa vprašanja glede izdelovanja, programiranja in dizajna kakršnihkoli spletnih strani. Želim vam uspešno uporabo novega oddelka v forumu. 8-)

4 komentarji

Manjša sprememba

Slo-Tech - Zaradi razmer v Forumu smo spremenili nekaj stvari. Oddelka Internet in ISP smo združili in premaknili v nadoddelek Večpredstavne vsebine. Zaradi odličnega dela nekaterih moderatorjev, smo jih večino ukinili. Če ima kdorkoli interes postati moderator, naj to sporoči. Vsekakor je zaželjeno pregledovanje vašega oddelka bolj pogosto, kot so to delali dosedanji moderatorji (nekateri tudi na 3 tedne). Moderatorstvo na tem forumu je dolžnost in NE privilegij.

5 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Glede novega oddelka v forumu "Anime" je bilo v anketi povedanega veliko, saj so, sodeč po rezultatu, uporabniki zelo razcepljeni. O tem bomo morali še premisliti. Sicer je pa sedaj na vrsti ena zelo spolno usmerjena anketa. Samo za tiste, ki imajo močno srce :D.

0 komentarjev