»

Obvestilo in napoved izpada

Slo-Tech - V današnji noči smo na Slo-Techu zamenjali spletni strežnik. Od sedaj naprej stran teče na strežniku Apache 2.0. Za morebitne neprijetnosti v času menjave se opravičujemo. V primeru, da opazite kakšno napako nas o tem obvestite.

Hkrati tudi napovedujemo daljši izpad konec naslednjega tedna (točen čas bo še sporočen) zaradi nadgraditve podatkovne baze (tako programskega kot tudi strojnega dela). Izpad bo predvidoma trajal 3-12 ur. Hvala za razumevanje.

75 komentarjev

Slo-Tech Pywo é Wyno '03

Slo-Tech - Pozor pozor, vrli uporabniki inu uporabnica Slo-Techa! V četrtek, 21.8.2003, ob 20:00, se bo zgodilo. Vsi, ki imate tisti dan kakšno urico ali dve časa, se nam pridružite v ljubljanski pivnici Kratochwill v BTCju, saj se mislimo dobiti na sproščujoči pijači, reči nekaj lepih besed, kaj popiti in pojesti, in tako dalje. Hladna orožja so prepovedana [:D]. Na voljo vam bomo za vsa morebitna vprašanja glede Slo-Techa, na mestu samem pa boste lahko tudi kupili Slo-Techovo majčko (ženske za punčke pa moške za fantke) in Slo-Techovo distribucijo Linuxa.

Se vidimo v četrtek, v ljubljanskem Kratochwillu v BTCju, ob osmi uri zvečer!

18 komentarjev

Slo-Techovi Hardware Oskarji 2000

Jaz - Ok, z rahlo zamudo (toda vseeno precej pravočasno ) se je začelo izbiranje komponent za Slo-Techove Hardware Oskarje 2000. Torej namesto, da bi podali svoja lastna mnenja o najboljših komponentah v letu 2000, smo to možnost dali vam. Vse skupaj je tako dobilo podobo velike ankete, v kateri izbirate svoje lastne favorite med kandidati, ki smo jih pripravili mi. Toda pazite: izbirajte pozorno, saj lahko svoj glas oddate le enkrat!
Čez točno en mesec bomo prešteli vse glasove in vašo izbiro objavili in pokomentirali v posebnem članku. Zdaj pa veselo na delo!

11 komentarjev