»

Ohišje Koolance Tower Liquid

3dGameMan.com - V prejšnem videotestu nam je Rodney Renolds predstavil sistem vodnega hlajenja imenovan Koolance PC2-601BLW Tower Liquid. Njegova posebnost je v tem, da poleg kompleta dobimo tudi posebej prilagojeno ohišje, v katerem je že vgrajenih nekaj komponent. V tokratnem delu je bilo predstavljeno sestavljanje in vgradnja vseh delov hlajenja. Na splošno se je odrezal dobro, a za preveliko ceno, saj le-ta lahko preseže tudi mejo stotih tolarskih tisočakov. Tudi tokrat je posnetek na voljo v *.WMV in *.MOV obliki.

0 komentarjev

Koolance Tower Liquid ohišje

3dGameMan.com - Dandanašnje dni je vodno hlajenje možno kupiti skoraj v vsaki malce bolje založeni računalniški trgovini. Ponavadi se potrošniki odločijo za komplete, ki jih je potrebno vgraditi v lastno ohišje. Če pa se vam že vgradnja zdi zamudna, bi morali poseči po ohišjih z vgrajenim vodnim hlajenjem. Eden izmed takih je tudi Koolance PC2-601BLW Tower Liquid, ki vsebuje že vse potrebne komponente - na vrhu ohišja je celo hladilnik z LED ekranom, ki prikazuje temperaturo vode. Da pa si boste stvar lažje predstavljali so na 3DGame Man posneli 1. del videa o tej napravi. Tako kot vedno si je posnetek možno ogledati v *.WMV in *.MOV obliki.

2 komentarja

Vodno hlajena kištica

Club Overclocker - Pri ClubOC so na test vzeli vodno hlajeno ohišje. Le-to je že na prvi pogled nekaj posebnega, saj ima na sprednji stranici estetsko modro ali svetlo zeleno "šipo", prav tako ima na stranici tudi že tovarniško vgrajeno okno. Nad celotnim ohišjem so navdušeni, še posebej pa jim je všeč enostaven vodni komplet. Za N.I.T.R.O. vodno hlajeno ohišje boste morali (ako si ga želite posedovati, seveda), odšteti 399 ameriških zelencev. Več o tem izveste tu.

0 komentarjev

Koolance PC2-C

Club Overclocker - To je ime Koolanceovega vodno hlajenega ATX ohišja, katerega so testirali na ClubOC. Zadeva je narejena profesionalno, a je vseeno razvidno, da je vgrajevanje kompletnega vodnega hlajenja v midi tower ohišje kar zapletena zadeva. Sicer pa vse hvale inženirjem, saj jim je uspelo zelo lepo. Na vrhu je radiator, katerega hladijo trije ventilatorji, spodaj pa črpalka in rezervoar za vodo. Le-to vlijemo ali izlijemo iz sistema tako, da obrnemo ohišje na glavo ter spodaj najdemo "zamašek". Poleg tega, da izgleda dobro, tako tudi hladi. Klik!

1 komentar

Vesoljski hladilnik

Club Overclocker - Zen... hladilnik iz vesolja! No, v bistvu ne, prihaja namreč iz Japonske. Zadevica je posebna prav v vsem. Hladilnik nima samo navadnih reber, temveč ima v rebrih neke vrste tekočino. Zanimivo, inovativno. 2 ventilatorja skrbita za zadosten pretok zraka, vse skupaj pa je "oblečeno" v plastični pokrov. Sliši se super! Pa se tudi obnese tako? Preberite si test na ClubOC-ju. Še slika:

3 komentarji

Nekaj za modifikatorje ...

Club Overclocker - Po dolgem času spet en kratek test lučk in neonk, ki so so ga pripravili na ClubOC. Tam so stestirali neonko in neke čudne svetleče cevke, ki jih lahko tudi upogibamo. Gotovo ni treba poudarjati, da se naložba v te stvari splača samo, če imate v ohišje vdelano okensko modifikacijo. Tisti, ki imate radi lepo razsvetljena ohišja se gotovo ne boste preveč sekirali, ko boste odšteli $36 za opisani komplet. Morda pa se tudi motim ...

0 komentarjev