»

Cyberdyne prihaja....

TG Daily - Švarci se še ni dodobra naveličal Terminatorja, že je Cyberdyne naredil svoj prvi brainwave controlled exoskeleton.

Kot je videti, so večkratni skoki v preteklost tako človeških kot kovinskih operativcev spremenili situacijo na terenu sedanjosti do neprepoznavnosti. Tako bodo ljudje dobili možnost početi Terminator™ vragolije še pred Sodnim Dnevom, za njim bodo pa stroji imeli resne probleme s folkom.

Dokaz več, da vsak genijalec pa le ne zakuha konec sveta. Profesorju Yoshiyuki Sankaiju bi se sicer znalo zgoditi, da bi z obrazom prebil betonsko steno ali kaj podobnega, a je vprašljivo, če bi to bistveno spremenilo prihodnost, saj imajo ostali tudi podobne, ne veliko slabše zadeve na mizi.

Preden dočakate naslednjo epizodo Sare...

65 komentarjev

Stara ljubezen zlepa ne zarjavi

Slashdot - Zgornji stavek najbrž vsi dobro poznate. A tokrat ne bo govora o neračunalniških temah, ampak o starih računalniških igrah, ki so se marsikomu za vedno zapisale v spomin. Nekaterim celo tako zelo, da si jih po približno desetih leti zaželijo zapet igrati. A glej ga zlomka, igra niti slučajno ni več taka, kakršno si je človek ohranil v spominu, saj oči navajene sodobnega 3D pospeševanja le stežka prebavljajo blede teksture, ogromne kvadrate ali še kaj hujšega. No, tisti, ki ste svojo igričarsko bero začeli z legendarnim Quakom 1, se lahko brez skrbi podate na ponovno preigravanje (če vam seveda to paše [:)]), saj so na tej strani spisali dodatek, ki legendarno, a iz grafičnega stališča zastarelo igro oplemeniti z novejšimi grafičnimi tehnologijami. Dodatek naj bi deloval celo na demo različici, za poganjanje pa boste potrebovali GeForca ali Radeona.

0 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Torej, teden je okoli, čaka vas nova DVD recenzija. Tokrat jo je za vas napisal DRSergioDJ, opisal je pa film The Matrix, ki ga je potegnil kar iz svoje zbirke DVDjev. Ta daljši opis si preberite tukajle. O njegovi prihodnosti kot DVD recenzorju pa seveda odločate vi .

19 komentarjev