»

Malezija razmišlja o uradnem cehu za IT-jevce

Uppercaise - Malezijska vlada je domače delavce iz IT industrije neprijetno presenetila z najavo novega zakona o računalnikarskih profesionalcih (Computing Professionals Bill of 2011), ki bi omejil kakršnokoli izvajanje IT storitev zgolj na s strani vlade potrjene IT delavce.

Zakon, če bo seveda sprejet, bo ustanovil posebno zbornico, ki bi vodila protokole in register IT izvajalcev. Ti bi padli v dva ranga – nižji nivo bi zasedli "registrirani praktikanti" brez diplome iz IKT, višji nivo pa bi bil rezerviran za "registrirane profesionalce" s takšno diplomo. Delo v vseh sektorjih, ki jih država dojema kot "ključne" (nacionalna varnost, telekomunikacije, energetika, transport, oskrba z vodo,...

50 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ se je ponovno izkazal in spisal novo recenzijo. Tokrat si je ogledal film z naslovom America's Sweethearts (Ameriška ljubljenca), ki se ponaša z mnogimi že uveljavljenimi igralci, a samo ti očitno niso dovolj, da bi si film prislužil odlično oceno. Zahtevana je pač vsestranskost. Komentirajte!

0 komentarjev

DrSergioDJ na udaru

Slo-Tech - Naš lokalni DVD-opisovalni guru je dobil v roke film, ki ga trenutno lahko gledate v kinematografih. Legally Blonde, DVD regije ena (hehe, kaj bi mi brez tega), na katerem je film, ki postavi v aktualo zgodbo o blondinki, vešči oblačenja, ki uspe kot študentka na Harvardu. Že slišano? Mogoče. Ampak vseeno zanimivo gledanje.

1 komentar

Operacija mečarica

Slo-Tech - DrSergioDJ si je ogledal film Swordfish ter spisal recenzijo. Zanimiv film z zanimivimi igralci (saj veste koga imam v mislih ). Vreden meta uča! Producent filma je Joel Silver, ki je bil prisoten tudi pri Matrici. Matrica pa vam je bila všeč, kajne?

3 komentarji

Če še niste opazili...

Slo-Tech - ...je že nekaj ur na strani objavljena nova DVD recenzija, ki jo je za nas spisal DrSergioDJ. Saj bi napisal novico prej, a je bil včeraj petek in sem moral zvečer iti na obvezno sproščanje. Se opravičujem . Kakorkoli že - Morgan Freeman v glavni vlogi detektiva. Ugrabljen otrok, psihoanaliza, prevaranje prevaranega, vse to so elementi danes opisanega filma. Beri in se čudi .

0 komentarjev

Final Fantasy

Slo-Tech - DrSergioDJ se je spet potrudil in opisal eno od, če ne najbolj tehnično dovršeno risanko sploh. Final Fantasy ali, po slovensko, Poslednje sanje, je animirana risanka, ki na čase spominja na pravi snemani film, vsaj po realističnosti animacije. Sicer jaz mislim, da vsebinsko malo šepa, ampak hej, kdo bo oporekal recenziji ?

0 komentarjev

Ne boste verjeli...

Slo-Tech - DrSergioDJ je resnično padel v naval pridnosti. Tako je danes na vrsti film Space Cowboys, Clint Eastwoodovo stvarino, v kateri on igra tudi glavno vlogo. Komentirajte. To je ukaz . Če se pa že dotikam te teme - vaše komentiranje malih srebrnih zverin je očitno upadlo, saj je komentarjev na film le še za peščico. Vam niso všeč recenzije ali bi hoteli bolj "atraktivne ter aktualne" filme? Anketa vabi.

5 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - Izgleda, da se je naš opisovalec DVDjev, DrSergioDJ, prebudil iz zimskega spanca, saj ocene teh malih okroglih stvari kar letijo izpod njegovih prstov. Heh, pa še enkrat recite, da šola ne vpliva pozitivno . Tokrat je opisal film East is east (Vzhod je vzhodno), ki je nekakšna mešanica komedije ter drame, v kateri so zelo nazorno predstavljene kulturne razlike in šoki. Obvezno branje.

Hkrati se tudi opravičujemo za napako, ki se je zgodila med dodajanjem prejšnjega filma, House on hounted hill. Problem je, da je bilo komentiranje dotičnega filma nemogoče, zato vas naprošam, da sedaj komentirate dvojno .

0 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ je priden ter piše DVD recenzije. Tokrat je na vrsti film, ki je razdelil gledalce dobesedno na dva tabora: goreče pristaše ter goreče nasprotnike. Medtem ko so nekateri šli ta film gledat tudi po trikrat, so drugi nad njim obupali že po pol ure. Kakorkoli, Magnolia je brez dvoma nekaj posebnega. Za našega ocenjevalca nekaj v pozitivnem smislu. Ogled ter komentar obvezen .

1 komentar