»

Magičnih 50

Slo-Tech - Ja, prav ste prebrali. Pred kratkim smo prešteli dosedanje recenzije in ugotovili, da smo si za vas ogledali in opisali že kar 50 DVD-jev. Zasluge za tak dosežek gredo prav vsem, ki so opisali kak film, zatorej ne pozabimo na začetnike pigeon-a, Brody-a ter Smirnoff-a, kot ne na novega recenzenta Slaine-a. Z upanjem, da ste z našim delom zadovoljni, vam sedanja recenzenta obljubljava, da vas bomo na Slo-Techu še naprej razveseljevali z novimi in kvalitetnimi filmi ter recenzijami.

1 komentar

Najboljši in najslabši v letu 2000

OCAddiction - Na OCAddiction so naredili spisek računalniških prodkutov, ki so po njihovem mneju najbolj zaznamovali leto 2000. Za največje razočaranje so označili 3dfx, najboljši produkt za PC-je: GeForce 2 MX, najboljši procesor: AMD ThunderBird in tako naprej. Mah, kar sami si preberte ! Heh, ob začetku novega leta so taki pregledi klasika, me zanima zakaj jih letos še nisem videl??

5 komentarjev

Slo-Techovi Hardware Oskarji 2000

Jaz - Ok, z rahlo zamudo (toda vseeno precej pravočasno ) se je začelo izbiranje komponent za Slo-Techove Hardware Oskarje 2000. Torej namesto, da bi podali svoja lastna mnenja o najboljših komponentah v letu 2000, smo to možnost dali vam. Vse skupaj je tako dobilo podobo velike ankete, v kateri izbirate svoje lastne favorite med kandidati, ki smo jih pripravili mi. Toda pazite: izbirajte pozorno, saj lahko svoj glas oddate le enkrat!
Čez točno en mesec bomo prešteli vse glasove in vašo izbiro objavili in pokomentirali v posebnem članku. Zdaj pa veselo na delo!

11 komentarjev