»

In vendar se premika

Slo-Tech - Slo-Tech ima nov strežnik. Ne še čisto povsem, a le. Do konca mature lahko našo najnovejšo pridobitev gledate na owca.info, kjer smo vam v testnem obdobju vklopili nekoliko več privilegijev, kot ste jih vajeni. Opozarjamo vas, da bo po dokončni selitvi Slo-Techa na nov strežnik (kar se bo zgodilo okoli 11.6.2002) vsa vsebina nastala med tem testom IZBRISANA, saj se bo na nov strežnik preselila vsebina iz te strani.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam to selitev omogočili. Podjetju Essedi iz Gorice, podjetju Red Rat Store, našemu novemu ISPju Moj.net, ki nam je nesebično ponudil zelo široko brezplačno pipico v svet, podjetju Mlacom, ki je nesebično podarilo nekaj malega opreme, ter seveda vam uporabnikom, ki ste tudi pripomogli s svojimi donacijami.

Prosimo vas, da v primeru, da odkrijete kakšno napako, svoje odkritje sporočite na Primoz@slo-tech.com.

20 komentarjev

Novice

Slo-Tech - Zaradi vsesplošnega pomanjkanja novic (ob naših dveh pisunih in nekaj lenih adminih), smo se odločili, da ponovno objavimo razpis za pisce novic. Vsi ki se želite postati "pisuni" pošljite prijavo na hocembitpisun@slo-tech.com in pričnite pošiljati novice na nabiralnik@slo-tech.com (ne povzetka, ne linka, temveč celotno novico skupaj z virom, kot bi jo objavili na strani). Kmalu zatem bomo med vami "izbrali" najboljše, ki bodo dobili možnost neposrednega objavljanja novic.

4 komentarji

Razpis

Slo-Tech - Iščejo se lokalni nazivi za vse dele foruma, kjer lokalnih nazivov še ni. Uporabljene ideje bodo nagrajene z nazivom (1 naziv / 1 oddelek foruma). Kot popolna vloga se šteje email na primoz@slo-tech.com, ki vsebuje 15 nazivov za EN oddelek. Torej morate v svojem predlogu napisati VSE nazive (15) za določen oddelek, če želite sodelovati.

4 komentarji

Nedelovanje prijave!!!!

Jaz - Ker dobivam pošto z večinoma enakimi problemi bom naštel nekaj dejstev:
  • Uporabniško ime in geslo sta case sensitive
  • -Aktivacijska koda se NE POŠLJE SAMA, temveč jo morate zahtevati. To storite tako, da se prijavite z VAŠIM UPORABMIŠKIM IMENOM IN GESLOM in nato kliknete pošlji kodo.
  • Koda, ki jo dobite po emailu (ko jo dobite) NI GESLO, za njen vpis SE MORATE PRIJAVITI in nato dobite okence nad katerim piše "Aktivacijska koda". V to okence vpišete aktivacijsko kodo TOČNO TAKO, KOT STE JO DOBILI (brez narekovajev)... To je brez dodatnih presledkov in podobne navlake.
Če komu kljub upoštevanju teh navodil stvar še vedno ne bo delala, naj mi prosim pošlje mail na primoz@slo-tech.com IN V TOPIC NAPIŠE "Ne dela"... Ta mail lahko pošljete tudi luniju, vendar boste v tem primeru čakali dlje, saj ga on samo pošlje naprej meni.

0 komentarjev