»

Spisek

Overclockers Australia - Za novince in tiste, ki se še niste naučili osnov uspešnega iskanja z Googlom, bo gotovo prišla prav ta stran, kjer se nahajajo povezave do (skoraj) vseh člankov o navijanju in testov, kjer so bili testirani procesorski hladilniki ali kakšni drugi hladilni pripomočki. Zakaj sem uporabil besedo "skoraj"? Zato, ker v povezavah ne najdem naših OC popotovanj in testa hladilnikov, ki ga je za Slo-Tech spisal Goorx. Eh ja, nekaj tisoč slovenskih računalniških navdušencev ne naredi pretiranega vtisa na milijone tujih navdušencev .

0 komentarjev

Test 11. hladilnikov

Accelenation - Kar precej dni je že minilo odkar je Slo-tech gostil povezavo do testa hladilnikov. In to precej vročih dni, ko se procesorji potijo še bolj kot ponavadi. Da pa se techiji ne boste dolgočasili, sem vam poiskal test enajstih hladilnikov. Kakšnih posebnih analiz testa ne bom delal, ker sem že kar pošteno utrujen. Če se zanimate za nakup hladilnika, potem test preberite, kupite (vašega) favorita, ga nataknite na procesor in uživajte v hrupu, ki vam ga bo stvarca povzročala .

0 komentarjev

Sreča?

ChillBlast - To je pa dosežek... Chillblast nam prinaša poročilo, nekakšno OC popotovanje, na katerem so 1000 MHz Athlon navili na zelo impresivnih 1.47 Ghz. Odlično, moram priznati. Na rit me je pa vrglo, ko sem videl, kako so navijali. Brez vodnega hlajenja, brez modificirane osnovne plošče! Na 1.85V z malo izboljšanim zračnim hlajenjem! Jojmene, ta procesor ima še rezerve za 150 MHz ali več! Neverjetno, a resnično. Klik za slin!

3 komentarji

Juhej!

Jaz - Okies, končal sem trnovo pot popravljanja in indeksiranja VSEH člankov na Slo-Techu. Tako boste sedaj našli popolne sezname trikov, testov in člankov in kar je še pomembneše: povezave celo delujejo . Poleg tega sem ročno obdelal še vsaki članek posebej in dodal razne kozmetične popravke ter spremenil vse mrtve ali napačne povezave. Nova definicija Sizifovih muk? Hell yeah !

0 komentarjev

OC Popotovanje 3

Jaz - OC Popotovanja so vedno eni izmed najbolj priljubljenih člankov, saj gre za nezahtevno in zelo zanimivo branje. Današnji dan vam bo s svojimi izkušnjami polepšal eraserr, ki je v 3. OC Popotovanju na Slo-Techu opisal svoje izkušnje z vodnim in freonskim hlajenjem Duronov. Članek je resnično zanimiv, tako da ogled priporočam vsem, še posebej pa tistim, ki vas zanima kaj je potrebno, da iztisnete še zadnjo kapljico moči iz procesorja! Hitro kliknite na povezavo v desnem meniju ali pa kar sem!

2 komentarja