»

Opravičilo

Slo-Tech - Opravičujemo se za manjši 2,5 urni izpad delovanja portala, na žalost nam je odpovedal eden izmed dveh strežnikov. Pričakujemo nekoliko počasnejše delovanje, za krajši čas so možne težave z določenimi funkcijami foruma.


Hvala za razumevanje.

71 komentarjev

Še malo igranja s forumom

Slo-Tech - Kot najbrž že veste, je Primoz pred nekaj dnevi uvedel noviteto na strani - na prvi strani foruma ter na temah zadnjih 24 ur ste namreč lahko videli, da se ozadja zaporednih kolumn spreminjajo paroma. Enivej, če vam zadeva ni pogodu ter bi radi izmenjavanje barv ozadja izklopili, kar hitro kliknite na lastne osebne nastavitve ter si zadevo mirno izklopite. Seveda morate biti za ta privilegij prijavljen uporabnik. Kul, ane? [:D]

12 komentarjev

Vsem registriranim uporabnikom!

Slo-Tech - Opažam, da večina vas ne pozna vseh funkcij, ki jih ta stran omogoča. To sem opazil po relativno šibkem odzivu na objavljeno anketo "Kateri stil uporabljate?".

Naša stran omogoča izbiranje barvnih shem. Poleg privzete, sivo-modre, lahko s klikom semle izbirate med še štirimi dodatnimi stili: modrim, belim, hladno modrim ter rozastim. Hladno modra je osebni favorit večine prebeglih iz privzetega stila, zato vam svetujem, da si zadevo pogledate sami ter samo z enim klikom zamenjate ter preizkusite alternativni stil.

Sicer pa lahko s klikom na svoje uporabniško ime v zgornjem desnem kotu strani redno dostopate do vseh nastavitev strani ter foruma. Presenečeni boste, kaj vse omogočamo. Poglejte, kliknite ter komentirajte, če za funkcije še niste vedeli. Lep dan [:D].

30 komentarjev

Nova funkcija foruma

Slo-Tech - "It's not a bug, it's a feature!", bi rekel Primož. Med pogovorom, kaj vse bi se še dalo sprogramirati v forum, je padla ideja, da lahko registrirani uporabniki foruma v lastnih osebnih nastavitvah, do katerih pridete s klikom na svoje uporabniško ime v zgornjem desnem kotu strani, izključite prikazovanje podpisov v forumu. Tako boste ljudje, ki nočete gledati inovativnih dodatkov k vsakem sporočilu, bili danes bolj pomirjeni. Zadovoljni. Zadovoljeni. Mogoče boste celo nehali jemati tiste tabletke proti hipertenziji . V vsakem primeru - uživajte.

3 komentarji

A-mail

Newsbytes - Boeing je dobil pravico zgraditi brezžično omrežje Connexion, ki bo potnikom omogočalo dostop do spleta tudi v zraku. (Če me kdo čudno gleda, je tu kratka obrazložitev: pri mobilni telefoniji GSM se mora telefon za delovanje povezati z bazno postajo - te pa se nahajajo na razdaljah med 10 in 20 km. Če do preklopa iz ene na drugo postajo pride med pogovorom, se ta prekine. Letalo pa hitro prevozi nekaj metrov...).

Connexion bo omejen na ozemlje Združenih držav. Kdo pa ve, kako bo z Lufthansinim satelitskim omrežjem, ki ga bodo testirali leta 2003... Še ena možnost za broadband v 'zakotnih' krajih, kot T....? )

1 komentar

Tanki kabli

CPU Tweak - Vas motijo kabli, ki so pod mizo ali pa jih ne morete spraviti skozi tanke reže, ker so predebeli. Podjetje DeCorp je predstavilo 3 vrste kot papir tankih žic. Ene so za zvočnike in podobno, druge za elektriko (15 - 20A) ter tretje za televizijske kable. Zelo uporabno za tiste, ki nočete gledati kablov. Več o njih tu.

3 komentarji