»

Nov način distribucije filmov takoj po premieri v kinematografih

Disneyjev izvršni direktor: "Menim, da bomo z združitvijo interneta in televizije lahko ponudili še več drugih izdelkov."

vir: Bloomberg
Bloomberg - Filmski studii so začeli razmišljati, kako bi posodobili svoje okostenele okvire distribucije (kinematografi, čez 120 dni izdaja na DVD-ju, kasneje televizijska dobavljivost) filmov. Ena izmed idej, ki jih premlevajo Sony Pictures, Warnes Bros. in Walt Disney Co. je povezava s kabelskimi operaterji, da bi kupcem ponudili ogled filmov iz domačega fotelja takoj po premieri v kinematografih.

V ZDA se s podjetjem In Demand dogovarjajo, da bi lahko filme videli pred pretekom tri- do štirimesečnega roka, ki mora običajno preteči od premiere do izida DVD-ja ali možnosti ogleda proti plačilu štirih dolarjev na televiziji. Filmi ne bodo poceni, saj se...

173 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ se je ponovno izkazal in spisal novo recenzijo. Tokrat si je ogledal film z naslovom America's Sweethearts (Ameriška ljubljenca), ki se ponaša z mnogimi že uveljavljenimi igralci, a samo ti očitno niso dovolj, da bi si film prislužil odlično oceno. Zahtevana je pač vsestranskost. Komentirajte!

0 komentarjev

DrSergioDJ na udaru

Slo-Tech - Naš lokalni DVD-opisovalni guru je dobil v roke film, ki ga trenutno lahko gledate v kinematografih. Legally Blonde, DVD regije ena (hehe, kaj bi mi brez tega), na katerem je film, ki postavi v aktualo zgodbo o blondinki, vešči oblačenja, ki uspe kot študentka na Harvardu. Že slišano? Mogoče. Ampak vseeno zanimivo gledanje.

1 komentar

Operacija mečarica

Slo-Tech - DrSergioDJ si je ogledal film Swordfish ter spisal recenzijo. Zanimiv film z zanimivimi igralci (saj veste koga imam v mislih ). Vreden meta uča! Producent filma je Joel Silver, ki je bil prisoten tudi pri Matrici. Matrica pa vam je bila všeč, kajne?

3 komentarji

Še en nov DVD

Slo-Tech - DrSergioDJ nadaljuje s svojim pohodom in opisovanjem filmov regije 2 (Kos Računalniki, trgovina, ki nam material posoja, je bila pred časom prijavljena, da posoja filme regije ena, kar je prepovedano. Posledica? Racija v trgovini ter odtujitev vseh filmov prve regije). Virtuosity je film, posnet davnega leta 1995, v katerem izmed bolj znanih ljudi igrata Denzel Washington ter Russel Crowe. Film v nekaterih aspektih spominja na predhodnico Matrice. Je film gledljiv? Beri! Še nagradni natečaj: Kdor mi na mail prvi pošlje slovenski prevod naslova filma, dobi piškot .

6 komentarjev