»

VIA 4.29 final

Jaz - Na VIA Hardware strani se je pojavil novi sveženj VIAinih gonilnikov, različica 4.29. Zatrjujejo, da gre za finalno različico gonilnikov, v isti sapi pa dodajajo, da jih še ni na VIAini uradni strani in da jih zato lahko jemljemo kot BETA gonilnike. Whatever... Zaenkrat še ni veliko informacij o tem, kako se obnesejo, preizkusite pa jih lahko tukaj. Thnx, Alec999.

0 komentarjev

Opozorilo pred uporabo VIA 4in1 4.28 gonilnikov

HardOCP - Samo kratko opozorilce: na HardOCPju sem zasledil, da imajo 4in1 4.28 gonilniki kar nekaj pomanjkljivosti, ki lahko resno poškodujejo sistem. Kar nekaj uporabnikov je poročalo o problemih z diski pod Win2k sistemi, zna se celo zgoditi, da boste morali na novo postaviti particije in formatirati diskovje. Uporabljajte jih na lastno odgovornost!

Dodatek: pojavljajo se špekulacije, da gre za težave z Win2k sistemom samim. Namreč, Win2k menda prisili vse ATA100 diske v ATA66, VIA 4in1 gonilniki pa jih potem hočejo prisiliti nazaj na ATA100 in zgodi se nemalo grdih stvari. Veliko večje upanje za delovanje boste imeli, če boste inštalirali Microsoftov ATA100 popravek za Win2k. Dobite ga na VIA Hardware.

5 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

Jaz - Huh, ob zadnji izdaji VIAinih 4in1 gonilnikov sem pripomnil, da počasi postajajo podobni Nvidii in njihovim tedenskim Detonator goilnikov, toda sedaj se bom raje ugriznil v jezik. Namreč vse kaže na to, da so jih celo prehiteli . Yup, na voljo je nova različica 4in1 gonilnikov, 4.28 BETA (s tem, da sta 4.26 in 4.27 tudi v BETI). Po informacijah, ki sem jih dobil, vsebujejo gonilniki novo .cat datoteko za inštalacijo AGP (ne pa tudi novega AGP gonilnika!) ter INF nadgradnjo, ki dodaja podporo za nekaj novih čipovij (Pro266, KT266, PX266...). Priskrbite si jih lahko tukaj! Thnx, miso!

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA Hardware - VIA me počasi začenja spominjati na Nvidio, saj so 4in1 gonilnike začeli izdajati kot po tekočem traku. Na VIA Hardware tako lahko downloadate že 4.27 verzijo. Po prvih poročilih se je bodo najbolj razveselili uporabniki WinME, saj nova različica prinaša poseben AGP gonilnik, ki 3D aplikacije pospeši za okoli 5%. Seveda zadevo uporabljate na lastno odgovornost...

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA Hardware - Očitno Nvidia ni edini proizvajalec, katerega "neuradne" različice gonilnikov se "slučajno" pojavljajo na internetu. Od danes so namreč na voljo tudi neuradni VIA 4in1 gonilniki, različica 4.26. Če so dobri ali ne bomo lahko presodili šele čez nekaj časa, čeprav tipi pri VIA Hardware zatrjujejo, da je predvsem diskovni gonilnik precej izboljšan. Če se vam zdi vredno poizkusiti, jih najdete tukaj.

0 komentarjev