»

Logitech MX 518

Slo-Tech - Pri Logitechu, znanem izdelovalcu miši in tipkovnic, so izdelali naslednico miške MX 510, ki sliši na ime MX 518. Glede na celotno ime, ki se glasi Logitech® MX™518 Gaming-Grade™ Optical Mouse, je miš namenjena predvsem zagrizenim igračarjem. Od predhodnice se razlikuje po izboljšani ločljivosti, ki sedaj znaša 1600 dpi in 16 bitni podatkovni poti, ter po malenkost spremenjenem izgledu. Oblika ostaja, vsaj na oko, enaka. Logitechova stran

39 komentarjev

Test miši

Planet Modz - Na Slo-techu sicer ni navada, da bi objavljali novice o testiranju miši. Tokrat pa je šlo za kombinacijo treh razlogov, in sicer tega, da gre pa "posebno" miško, namenjeno prenosnikom, dejstva, da gre pa prvo Microsoftovo optično prenosno miško in še tretjega razloga, ki sledi na koncu.

Glede na to, da so dosedaj že vsi proizvajalci mišk v svoj nabor umestili miši za prenosnike, je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo svojo odlično serijo optičnih mišk dopolnil tudi Microsoft. Tržna logika je...

0 komentarjev

Svetleča podloga za miško

Metku.net - Navkljub moji izrecni obljubi, da danes zagotovo ne bom pisal novic zaradi izjemne izčrpanosti le-mene (ter hkrati LordaNinje, Mateja, DrSergioDJa ter Slainea - vsi maturantje), vas nisem mogel pustiti na cedilu. Joj, kam to pelje :D. Kakorkoli - ste že od vedno na omrežnih žurkah hoteli biti glavna atrakcija ter biti najbolj kul, a vam igranje igric zaradi zmanjšanih motoričnih sposobnosti, za katere ste krivili brezžično optično miš, ni in ni šlo? Potem je tale članek navodilo za vas, saj vam pove, kako narediti svetlečo se podlogo za miško. Zadeva izgleda res kul... Mogoče jo bom celo naredil, saj mi igranje RTCW ter Q3 podobnih igric - nikakor ne gre.

3 komentarji

Microsoft ter Logitech

Dan's DATA - Ti dve podjetji se dajeta. Vsako hoče prevladati nad drugim, ko prvo izda brezžično optično miš, se mora potruditi tudi tisti, ki te prestižnosti še nima. Tako so se pri Dan's Data spravili testirati Logitechov brezžični komplet ter Microsoftovega optičnega glodalca. Logitechova namizja smo testirali tudi mi - alien-w je dal sistemu visoko oceno, če le ne bi bil tako drag. Enako zaključuje Dan, le da ob tem miško iz sistema primerja še z Microsoftovo izvedenko iste pogruntavščine. Test je obsežen ter izčrpen, izvemo pa, da ima Microsoftova miš še bolj izrazite napake kot Logitechova, kar jo navkljub svoji lepi obliki postavlja v oddelek "ne kupi". Zanimivo branje.

5 komentarjev

Logitech Cordless Freedom Optical

Hardware Extreme - Pri Hardware Extreme so si pobliže ogledali nov Logitechov kompletek brezžične optične miši in brezžične tipkovnice.
Tipkovnica ima povsem nov dizajn, je črna in zelo tanka. Seveda ima dodane tudi razne sklope tipk, za lažjo dosegljivost različnih funkcij, ki se nahajajo, za internet levo in desno zgoraj, za multimedijo zgoraj v sredini (za nastavljanje glasnosti je vgrajen vrteč se gumb), na skrajno levo stran tipkovnice pa so dodali še iNav - kolešček s podobno funkcijo kot tisti na miši.
Miš pa je zelo podobna že poznanemu Logitechovemu glodalcu, ki smo ga na Slo-techu že testirali, le da je ta v kompletu črn.
Komplet se obnese zelo dobro, test z veliko slikami pa si lahko ogledate tukaj.

Za konec pa še namig... tak test boste kmalu lahko prebrali tudi v slovenščini .

0 komentarjev