»

Ponujamo zaposlitev: QA engineer @ Visionect

Pri Visionect z visokotehnološkimi rešitvami pomagamo podjetjem in zaposlenim po celem svetu pri organizaciji delovnega prostora. QA inženir bo:
  • odgovoren za kvaliteto naših Joan izdelkov (Room, Desk, Visitor, ...)
  • s pomočjo modernih tehnologij in avtomatizacije postopkov postavljal testna okolja, ki bodo del našega continuous deployment (CD) procesa,
  • s svojim delom vplival na končne izdelke.


Ponujamo:
  • hibridno delovno okolje (remote ali HQ),
  • konkurenčno plačo,
  • delo z modernimi orodji in tehnologijami,
  • zanimive tehnične izzive.

Preberi več »

WebCamp Ljubljana 2017

Slo-Tech - V soboto, 22. aprila, slovenska spletna skupnost ponovno organizira konferenco WebCamp Ljubljana 2017. Vsebinsko je razdeljena na frontend, backend in DevOps vsebine. Kdor pa danes želi ostati na tekočem z vsemi novostmi pa se skoraj zagotovo nekaj časa počuti tudi čisto zgubljenega. Zato bo pa dodatni poudarek na skrbi zase in kako se ubraniti izgorelosti in pritiskom vodstva.

Do 31. januarja še zbiramo prijave za predavanja. Majhne lokalne konference so odlično izhodišče za kasnejše večje konference in s tem tudi boljše karierne zmožnosti. Pomagali vam bomo pri pripravah in poskrbeli, da bo vaše predavanje nasploh uspešno.

V primeru, da bi samo prišli poslušat, se prijavite na dopisni seznam in obvestili vas bomo, ko bodo na voljo zastonj karte. Predavanja v letu 2016 in...

16 komentarjev

Webcamp 2015 - Embrace Constraints

WebCamp 2015

Slo-Tech - 14. marca 2015 bo v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko v Ljubljani skupnost spletnih razvijalcev in navdušencev organizirala WebCamp 2015. Dogodek, v angleškem jeziku, je namenjen tako izkušenim razvijalcem kot tistim, ki to še želijo postati. Vsebine bodo pokrivale frontend, backend in devops. Med več kot 300 udeleženci pa boste zagotovo našli dovolj zanimivih sogovornikov.

Organizacija dogodka po principu BarCampov (po naše: nekonferenc), pa pomeni, da predavajo udeleženci in da lahko vsakdo prijavi predavanje. Prijave sprejemamo še do petka, 13. februarja.

Prve brezplačne vstopnice bodo na voljo že v sredo, 18.2.2015. Ogledate si lahko tudi lanska predavanja.

Več na webcamp.si.

9 komentarjev

WebCampLjubljana

WebCamp.si - V soboto, 22. oktobra, bo na Fakulteti za Elektrotehniko (in Fakulteti za Računalništvo in Informatiko, Tržaška c. 25) ponovno organizirana nekonferenca WebCampLjubljana, kjer predavate udeleženci sami. Tema so spletne tehnologije, ki danes obsegajo tako klasični splet kot mobilne naprave ter zahtevajo tudi nove podjetniške in marketinške prijeme.
Udeležba je brezplačna, prve vstopnice pa bodo na voljo danes ob 11h dopoldne, lahko pa si jo zagotovite mimo vrste tako, da vnaprej prijavite predavanje.

Več o dogodku na webcamp.si.

29 komentarjev

RealTime WebCampLjubljana

Slo-Tech - Po jesenskem WebCampu, posnetke iz katerega smo objavili tudi na Slo-Techu, je sedaj čas za naslednjega. Tokratni WebCamp ima temo Real-Time in je vsem, ki so mnenja, da so obstoječe spletne tehnologije preprosto prepočasne. V bolj razvijalsko obarvanih temah bomo med drugim debatirali o XMPP (tehnologija, ki poganja Google Talk), Comet (Facebook Chat) ter seveda Twitter API-ju. V primeru, da se prepoznate v zgornjih buzzwordih, prijavite svojo temo in se nam pridružite v soboto, 20. februarja v Hekovniku.

1 komentar

Odvijal se bo BarCampLjubljana

Slo-Tech - V Ljubljani se bo v sredini januarja, bolj natačno 17.1.2009, odvijal BarCamp Ljubljana na Institutu "Jožef Stefan". Za vse tiste, ki ne vedo kaj BarCamp je - BarCamp je konferenca, ki je sestavljena iz predavanja obiskovalcev. Na začetku dneva se določijo predavanja in teme, nato pa se dogodek dokaj spontano sam odvija. Sicer pa smo o BarCampih že pisali.

Dogodek je brezplačen, se je pa potrebno prijaviti na domači strani in seveda pripraviti predavanje na dan dogodka - kar je tudi edini resnični zahtevek Barcamp-a. Dogodek je mednarodne narave, tako da bo večina predavanj potekala v angleškem jeziku.



Seveda pa komaj čakamo na podobne dogodke tudi v drugih slovenskih krajih!

9 komentarjev