»

Ponujamo zaposlitev: Full stack razvijalec @ Kreditna družba Ljubljana

V podjetju Kreditna Družba Ljubljana d.o.o. iščemo izkušenega full stack razvijalca (M/Ž), ki nam bo pomagal pri nadaljnjem razvoju spletne aplikacije in novih produktov.

Smo hitro rastoče podjetje, ki je v 6 mesecih pridobilo več kot 3000 uporabnikov za izdajanje potrošniških kreditov preko spleta. Uporabniki imajo možnost potrošniškega posojila do vrednosti 5000 Eur, v tem letu pa želimo razširiti poslovanje še na avtomobilski lizing, kreditne kartice in POS produkte.

Iščemo delovne in entuziastične razvijalce, da se priključijo naši ekipi in skupaj popeljemo podjetje dalje.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Mid/Senior JAVA Developer @ IT Class

ITClass postaja prva misel tako IT kandidatov, ki iščejo novo zaposlitev, kot visokotehnoloških podjetij, ki iščejo IT kadre. Združuje ekipo strokovnih, učinkovitih in izkušenih ljudi, ki dobro poznajo trg dela ter se stremijo k skupnemu cilju: združevanje kandidatov s podjetji po formuli, ki zagotavlja obojestransko zadovoljstvo in uspeh. Raznolik portfelj naprednih podjetij kandidatom omogoča, da z enim klikom na enem mestu izbirajo med več različnimi okolji, vsebino in pogoji, pri čemer so mu za strateški nasvet na voljo člani ekipe ITClass.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: PHP razvijalci @ Agiledrop

Pridruži predani ekipi digitalnih navdušencev ter nam pomagaj ustvarjati prihodnost spleta! Delujemo na globalnem trgu, kjer za velike blagovne znamke in pomembne organizacije razvijamo napredna spletna mesta, aplikacije in trgovine.

Razvijalci, ki se nam pridružijo na novo, začnejo z delom na uvajalnem projektu, pomaga jim tudi mentor. Verjamemo v ekipni duh zadovoljstvo zaposlenih, transparentni smo glede možnosti napredovanja - poklicna pot in temu primerna plača sta jasno opredeljeni. Vsem zaposlenim nudimo ne stresno delovno okolje in ravnovesje med delom in prostim časom, saj se zavedamo, da so popoldnevi namenjeni družini, prijateljem in hobijem. Kaj še čakaš? Pridruži se nam!

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Razvojni inženir in Razvojnik za računalniške sisteme @ Ekwb d.o.o.V podjetju EKWB iščemo izkušenega inženirja raziskav in razvoja, ki ima znanje na področju strojnega oblikovanja in novega člana razvojne ekipe s poglobljenim znanjem računalniške strojne opreme. Naši uporabniki pričakujejo od nas drznost, inovativnost in dih jemajoč dizajn. In mi smo tukaj zato, da to naredimo. Z nasmehom na licu in iskricami v očeh. Izzivi nas navdihujejo, da razmišljamo drugače, zato lahko drzno premikamo meje mogočega. Za vsem tem stojimo EK-jevci, ekipa, ki komaj čaka besede "ne da se". Da dokaže nasprotno. Se nam želiš pridružiti?

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: C++ razvijalec/ka za inteligentne vizualne sisteme @ Kolektor Digital

V Laboratoriju za inteligentne vizualne sisteme, ki deluje pod okriljem Kolektor Digital, iščemo motivirane C++ razvijalke in razvijalce, ki bi se nam želeli pridružiti pri razvoju najsodobnejše programske opreme na področju računalniškega vida, robotike in umetne inteligence v tovarnah prihodnosti. Naše rešitve tvorijo medsebojno povezan ekosistem, ki iz vizualnih podatkov samodejno pridobiva informacije in omogoča sprejemanje odločitev oz. ukrepanje v realnem času.

Preberi več »