»

Ponujamo zaposlitev: Mid/Senior Backend Engineer @ Ceneje.si

V Ceneje.si, ki je del Heureka Group gradimo najnaprednejšo cross-border platformo za primerjavo ponudb in nakup izdelkov. Pokrivamo celotno CCE območje - 9 držav, 23 mio mesečnih uporabnikov, 55 tisoč trgovin.
Če si želiš dobrih izzivov, super kolektiva ter veliko mednarodnega sodelovanja, potem smo pravi zate!

Kontaktiraj nas in pridi na spoznavno kavico.

Nudimo:
  • hibridno delovno okolje
  • konkurenčen plačni paket
  • spodbujanje osebne in poslovne rasti in razvoja


Ključne besede: C#, PHP, Python, MSSQL/MySql, ElasticSearch, MongoDB, ReactJS, AWS, GCP, K8s, Docker

P.S.: Poleg Backend Engineer-ja iščemo tudi Frontend, Search, Python in IT+Infra Engineer-ja, pa tudi Solution Architect-a.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Linux sistemski administrator @ Avant.Si d.o.o.


Pri Avant.Si d.o.o. iščemo junior Linux sistemskega administrator-ja/ko, ki ga/jo zanima področje (deljenega) spletnega gostovanja. Zaželeno je poznavanje dela z Linux, ukazno vrstico, DNS strežniki ipd. Najbolj cenimo radovednost, ambicioznost in timsko naravnanost.

Smo eden izmed najhitreje rastočih ponudnikov spletnega gostovanja in domen v Sloveniji. Pod blagovno znamko NEOSERV zagotavljamo vrhunske storitve že od leta 2003, v tem času pa smo zbrali več kot 2500 pohval naročnikov.

Nudimo vam redno zaposlitev, sproščeno okolje, rast na delovnem mestu in še marsikaj.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: MID QA INŽENIR @ Margento R&D d.o.o.

Margento je globalni, inovativen ponudnik IT, specializiran za zagotavljanje transakcijskih rešitev, ki povezujejo stranke, finančne institucije, ponudnike storitev, telekomunikacijske družbe, trgovce in podjetja po vsem svetu na priročen, donosen, varen in trajnosten način. V podjetju je zaposlenih več kot 65 ljudi, od tega velika večina IT inženirjev. Delujemo v Mariboru in Ljubljani.

Margento R&D družina je mlada ekipa, delamo v slovenskem in mednarodnem okolju, nudimo možnost dela od doma, sodelovanje pri zanimivih in inovativnih projektih, s team buildingi in drugimi skupinskimi aktivnostmi skrbimo za dobro vzdušje v podjetju in pozitivno delovno okolje. Zaposlenim nudimo in jih podpiramo pri strokovnem izobraževanju in usposabljanju.

Pridružili se boste raznoliki, inovativni in ustvarjalni ekipi, ki verjame v visoke standarde kakovosti dela, ponujamo delo v stalno rastočem podjetju s številnimi možnostmi kariernega napredovanja.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Senior Full-stack Developer @ Agitavit Solutions d.o.o.

V Agitavit Solutions nas več kot 120 sodelavk in sodelavcev združuje poslanstvo s tehnološkimi rešitvami izboljšati poslovni svet. Smo IT-strokovnjaki na Microsoft tehnologijah. Pri delu uporabljamo sodobne tehnologije in prakse razvoja. Nudimo odlične karierne priložnosti v agilnem delovnem okolju.

Zakaj k nam? Ustvarjamo družinam prijazno okolje, v katerem skrbimo za dobro ravnovesje med delom in prostim časom. Nadure so pri nas izjema. Vsak sodelavec si izbere, ali bo delal v ljubljanski ali mariborski pisarni ali od doma, prav tako imamo fleksibilne urnike. Stavimo na osebni ter karierni razvoj prek izobraževanj, Agitavit akademije in treh vrst mentorstev. Ponosni smo na to, da si sodelavci vedno priskočimo na pomoč. Vsak zaposleni ob prihodu dobi vodjo za njegov razvoj, enkrat letno pa razvojne pogovore namenimo načrtovanju karierne poti.

Te zanima več informacij? Oglasi se nam in z veseljem te bomo povabili na klepet.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: PHP razvijalci @ Agiledrop


Pridruži predani ekipi digitalnih navdušencev ter nam pomagaj ustvarjati prihodnost spleta! Delujemo na globalnem trgu, kjer za velike blagovne znamke in pomembne organizacije razvijamo napredna spletna mesta, aplikacije in trgovine.

Razvijalci, ki se nam pridružijo na novo, začnejo z delom na uvajalnem projektu, pomaga jim tudi mentor. Verjamemo v ekipni duh zadovoljstvo zaposlenih, transparentni smo glede možnosti napredovanja - poklicna pot in temu primerna plača sta jasno opredeljeni. Vsem zaposlenim nudimo ne stresno delovno okolje in ravnovesje med delom in prostim časom, saj se zavedamo, da so popoldnevi namenjeni družini, prijateljem in hobijem. Kaj še čakaš? Pridruži se nam!

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: QA engineer @ Visionect

Pri Visionect z visokotehnološkimi rešitvami pomagamo podjetjem in zaposlenim po celem svetu pri organizaciji delovnega prostora. QA inženir bo:
  • odgovoren za kvaliteto naših Joan izdelkov (Room, Desk, Visitor, ...)
  • s pomočjo modernih tehnologij in avtomatizacije postopkov postavljal testna okolja, ki bodo del našega continuous deployment (CD) procesa,
  • s svojim delom vplival na končne izdelke.


Ponujamo:
  • hibridno delovno okolje (remote ali HQ),
  • konkurenčno plačo,
  • delo z modernimi orodji in tehnologijami,
  • zanimive tehnične izzive.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Full-stack inženir @ Synthesia

Synthesia je svetovno vodilno podjetje na področju sintetičnega videa.

Naša tehnologija je v uporabi v kampanjah z Lionelom Messijem, Davidom Beckhamom, stranke pa so največja svetovna podjetja kot npr. Reuters, McDonalds, BBC, EY itd.

Kaj ponujamo?
  • visoko plačo + stock options
  • remote-first delovno okolje (opcija dela iz pisarne v LJ / CPH / London)
  • zelo zanimive full-stack inženirske izzive
  • delo na modernem SaaS produktu, ki raste zelo hitro


Zveni dobro? Iščemo izkušene full-stack in backend inženirje!

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Razvijalec zalednih sistemov @ Sportradar



Sportradar je vodilno tehnološko podjetje na svetu, specializirano za razumevanje in uporabo športnih podatkov in digitalnih vsebin. Iščemo razvijalce, ki bi jih zanimalo delo na stičišču športa, medijskih vsebin in športnih stav.

Ponujamo:
  • priložnost za delo in razvoj v globalnem tehnološkem podjetju
  • najsodobnejšo opremo za reševanje tehnoloških izzivov
  • odlične možnosti usposabljanja / učenja
  • obsežen paket benefitov

Če menite, da je to pravi izziv za vas, se nam pridružite; uvajajte inovacije, se razvijajte in rastite skupaj z nami!

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Full stack razvijalec @ Kreditna družba Ljubljana

V podjetju Kreditna Družba Ljubljana d.o.o. iščemo izkušenega full stack razvijalca (M/Ž), ki nam bo pomagal pri nadaljnjem razvoju spletne aplikacije in novih produktov.

Smo hitro rastoče podjetje, ki je v 6 mesecih pridobilo več kot 3000 uporabnikov za izdajanje potrošniških kreditov preko spleta. Uporabniki imajo možnost potrošniškega posojila do vrednosti 5000 Eur, v tem letu pa želimo razširiti poslovanje še na avtomobilski lizing, kreditne kartice in POS produkte.

Iščemo delovne in entuziastične razvijalce, da se priključijo naši ekipi in skupaj popeljemo podjetje dalje.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Mid/Senior JAVA Developer @ IT Class

ITClass postaja prva misel tako IT kandidatov, ki iščejo novo zaposlitev, kot visokotehnoloških podjetij, ki iščejo IT kadre. Združuje ekipo strokovnih, učinkovitih in izkušenih ljudi, ki dobro poznajo trg dela ter se stremijo k skupnemu cilju: združevanje kandidatov s podjetji po formuli, ki zagotavlja obojestransko zadovoljstvo in uspeh. Raznolik portfelj naprednih podjetij kandidatom omogoča, da z enim klikom na enem mestu izbirajo med več različnimi okolji, vsebino in pogoji, pri čemer so mu za strateški nasvet na voljo člani ekipe ITClass.

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: PHP razvijalci @ Agiledrop

Pridruži predani ekipi digitalnih navdušencev ter nam pomagaj ustvarjati prihodnost spleta! Delujemo na globalnem trgu, kjer za velike blagovne znamke in pomembne organizacije razvijamo napredna spletna mesta, aplikacije in trgovine.

Razvijalci, ki se nam pridružijo na novo, začnejo z delom na uvajalnem projektu, pomaga jim tudi mentor. Verjamemo v ekipni duh zadovoljstvo zaposlenih, transparentni smo glede možnosti napredovanja - poklicna pot in temu primerna plača sta jasno opredeljeni. Vsem zaposlenim nudimo ne stresno delovno okolje in ravnovesje med delom in prostim časom, saj se zavedamo, da so popoldnevi namenjeni družini, prijateljem in hobijem. Kaj še čakaš? Pridruži se nam!

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: Razvojni inženir in Razvojnik za računalniške sisteme @ Ekwb d.o.o.



V podjetju EKWB iščemo izkušenega inženirja raziskav in razvoja, ki ima znanje na področju strojnega oblikovanja in novega člana razvojne ekipe s poglobljenim znanjem računalniške strojne opreme. Naši uporabniki pričakujejo od nas drznost, inovativnost in dih jemajoč dizajn. In mi smo tukaj zato, da to naredimo. Z nasmehom na licu in iskricami v očeh. Izzivi nas navdihujejo, da razmišljamo drugače, zato lahko drzno premikamo meje mogočega. Za vsem tem stojimo EK-jevci, ekipa, ki komaj čaka besede "ne da se". Da dokaže nasprotno. Se nam želiš pridružiti?

Preberi več »

Ponujamo zaposlitev: C++ razvijalec/ka za inteligentne vizualne sisteme @ Kolektor Digital

V Laboratoriju za inteligentne vizualne sisteme, ki deluje pod okriljem Kolektor Digital, iščemo motivirane C++ razvijalke in razvijalce, ki bi se nam želeli pridružiti pri razvoju najsodobnejše programske opreme na področju računalniškega vida, robotike in umetne inteligence v tovarnah prihodnosti. Naše rešitve tvorijo medsebojno povezan ekosistem, ki iz vizualnih podatkov samodejno pridobiva informacije in omogoča sprejemanje odločitev oz. ukrepanje v realnem času.

Preberi več »