»

Slo-Tech je zelen

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, je Slo-Tech sedaj privzeto prikazan v zelenem stilu. Za to potezo smo se odločili, ker nas je prevzela moč pomladi, saj smo prišli v stik z naravo [:D]. Hkrati bi vas radi opomnili tudi na to, da si lahko stil spremenite nazaj oziroma izberete kakšnega od vam bolj odgovarjajočih, če se le registrirate v našo stran. Če ste že registrirani, lahko spremembo stila opravite dobesedno v dveh klikih, če le kliknete na osebne nastavitve. Uživajte v začasni osveženi barvni shemi!

48 komentarjev

Sejem sodobne elektronike 2001

Slo-Tech - Saj vem, da ste najbrž že opazili nov vnos v "Še se kadi" oddelku, a vseeno bolje pozno kakor nikoli z novico (saj bi jo napisal že prej, ampak hej, človek mora tudi uživati, mar ne? ). Primož, naš programer, guru ter administrator Slo-Techa je z velikim veseljem obiskal dotični sejem ter se nadejal kvalitetne predstavitve vseh z elektroniko povezanih izdelkov. Jim je uspelo? Beri in se čudi. V njem boste opazili tudi nekaj zelo intrigantnega - Primož celo premore možganski center za smisel za humor . Že golo dejstvo je vredno vašega klika, hehe. Ker tudi že vem, da ste malo naveličani vseh teh člankov, vam obljubim - naslednji vnos v "Še se kadi" bo test. Res.

8 komentarjev

Ram Drive

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, se je v naši "Še se kadi" rubriki pojavil še en članek. Tukaj boste našli postopek, kako narediti navidezni pogon v pomnilniku. Zakaj je to koristno? Nanj lahko spravite najpogosteje uporabljane datoteke, kakšno igrico, ki se dolgo nalaga, ali pa celo, kot je birdy ugotovil, izmenjevalno datoteko. Zakaj bi to sploh rad tlačil v pomnilnik? Vse je notri, pojasnjeno. Veselo branje!

16 komentarjev

Ko se Primož zbudi...

Slo-Tech - Končno lahko uradno objavimo, da sedaj komentiranje DVD filmov deluje. Kot ste najbrž že opazili (heh), imate sedaj v desnem meniju pri naslovu filmov tudi število komentarjev s povezavo na ogled komentarjev. Vsak lahko DVD komentira le enkrat, saj v tem oddelku nočemo debat ampak samo subjektivno oceno filma samega. Navali, narod, komentirajte ter pišite svoja mnenja! Aja, filmu lahko tudi prisodite oceno. A nismo face?

Dodatek by Primož: v poznih večernih urah so bila malo spremenjena vnosna polja, tako da sedaj deluje vstavljanje oznak na mesto kurzorja ("utripalke").

13 komentarjev

Geforce3 test

Gamer's Depot - Kot ste najbrž že opazili, je današnji dan zelo počasen. Novega ni nič. Skoraj nič. Gamer's Depot je testiral GF3 reference. Nič novega, nič presenetljivega. Primerjali so ga s Geforce II Ultro. Ker ima Ultra hitrejšo frekvenco delovanja, je Ultra nascala GF3 v 16 bit aplikacijah. Pri 32 bit se pa pokaže tisto, kar ima Ultra skritega. Poleg znamenitega Pixel shaderja, tehnologije, ki je pri GF3 najbolj opevana, gre omeniti tudi izboljšani FSAA, Quincunx imenovan (Slo-Tech doživljensko poveličuje osebo, ki bo to besedo pravilno izgovorila ter posnetek poslala meni na mail). Kot sem rekel, test ni kaj preveč presenetljivega, a je vseeno zelo zanimivo nedeljsko branje, saj celoten test obsega 16 strani .

6 komentarjev