»

Nore modifikacije

mini-itx.com - Ste mahnjeni na modifikacije? Se vaši starši križajo, ko v roke poprimete "fleksarco" in se zaprete v vašo sobo? Potem bo tale stran kot nalašč za vas.
Na strani so na kratko predstavljene modifikacije mini ohišji - od vrtne svetilke do robota - vsekakor super za nove navdihe. Zdaj pa hitro na branje[:D]

3 komentarji

Nove modifikacije

več strani - Očitno je poletje čas, ko so modifikatorji najbolj dejavni, saj je časa več kot preveč, idej tudi, modifikacij pa je zadnje čase kot listja in trave. Med njimi seveda najbolj izstopajo tiste najbolj čudaške, kot je na primer tale. Tip, katerega projekt si lahko ogledate na prej omenjeni strani, se je odločil, da celoten računalnik preseli v bakelitni radio 1946 Bush DAC 90, ki se kar lepo poda zraven wide screen televizorja (sanja svinja kukurus [:D]). Tip na tej strani pa je dokazal, da se na prvi pogled neuporabne stvari lahko čisto lepo uporabi za računalniško ohišje. Tip je namreč celoten računalnik spravil v škatlo, v kateri so včasih hranili granate, rezultat njegovega dela pa si lahko ogledate na spodnji sliki.

3 komentarji

Prva modifikacija Pentiuma4

VR - Zone - Na VR Zone so objavili verjetno prvo modifikacijo Intel Pentium4 procesorja. Gre za modifikacijo voltaže, ki jo dosežemo s povezovanjem določenih procesorjevih nogic. Zakaj pa bi to rabili? Odgovor je preprost: za overclockanje! Trenutno namreč obstaja le ena plošča, ki podpira spreminjanje voltaže na P4 in to je ASUS P4T, ki pa je na žalost zelo zelo draga. S to modifikacijo boste procesorje lahko overclockali tudi na drugih matičnih ploščah. Več informacij dobite tukaj.

1 komentar