»

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - Izgleda, da se je naš opisovalec DVDjev, DrSergioDJ, prebudil iz zimskega spanca, saj ocene teh malih okroglih stvari kar letijo izpod njegovih prstov. Heh, pa še enkrat recite, da šola ne vpliva pozitivno . Tokrat je opisal film East is east (Vzhod je vzhodno), ki je nekakšna mešanica komedije ter drame, v kateri so zelo nazorno predstavljene kulturne razlike in šoki. Obvezno branje.

Hkrati se tudi opravičujemo za napako, ki se je zgodila med dodajanjem prejšnjega filma, House on hounted hill. Problem je, da je bilo komentiranje dotičnega filma nemogoče, zato vas naprošam, da sedaj komentirate dvojno .

0 komentarjev

Popravljeni problem(čk)i

Guru 3D - Vsi, ki imate Windowse 2000 ali XP (ne bom dvomil v to, da ste jih dobili popolnoma zakonito ) in Nvidia grafično kartico, ste verjetno že ugotovili, da ne morete spremeniti frekvence osveževanja zaslona. Frekvenca je "zaklenjena" na 60MHz. Kar pa ni dobro. Sploh ne za oči!
Zato si je nekdo izmislil progamček, ki to popravi. Dobite ga tu. Vse kar morete narediti je, da ga inštalirate. Vse drugo bo opravil on.

7 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Torej, teden je okoli, čaka vas nova DVD recenzija. Tokrat jo je za vas napisal DRSergioDJ, opisal je pa film The Matrix, ki ga je potegnil kar iz svoje zbirke DVDjev. Ta daljši opis si preberite tukajle. O njegovi prihodnosti kot DVD recenzorju pa seveda odločate vi .

19 komentarjev