»

Svetleči molex konektorji

ModAsylum - Da, ledice so zelo pomemben pripomoček za vse modifikatorje, ki jih potem navesijo vsepovsod po svojih računalnikih. Na ModAsylum je tako moč zaslediti zanimivo modifikacijo, kjer so ledice uporabljene na zelo zanimiv način. Pritrdili so jih namreč v molex konektorje, ki sedaj med delovanjem računalnika lepo svetijo. V povezavi z neonko in pleksijem gotovo primorejo k lepšemu ohišju. Klik!

8 komentarjev

Rabite mrežico za zaščito ventilatorja?

modtown - Če so vaše želje višje od trenutne (borne, moram reči) ponudbe v Mat'Kurji, vas bo tale novica razveselila. Pri modtownu so razpisali natečaj za najboljšo in najbolj izvirno 80mm mrežico za ventilator. Zmagovalec bo brezplačno prejel svojo zaščitno mrežico v zlati, rdeči, modri, srebrni ali prozorni barvi ter Antec-ov 80mm ventilator z vgrajeno modro diodo. Drugouvrščeni pa bo prejel le izdelan svoj "gril". Več podrobnosti izveste tukaj, predlogo za izdelavo pa dolpotegnite tule.

Upam da se bo kdo od forumašev opogumil in se udeležil tekmovanja, saj so do sedaj predstavljeni dizajni resnično revni in jih bo lahko premagati. Tekmovanje traja od 14. septembra do prvega oktobra, tako da je časa še dovolj. Pa kar na delo![:D]

0 komentarjev

Mrežice za ventilatorje - Thermaltake style

Tweakers Australia - Zdi se, da se podjetje Thermaltake vse bolj razvija v giganta, ki, kar se tiče hlajenja, ponuja že marsikaj - od ohišij in hladilnikov do okroglih IDE kablov ... in seveda mrežic za ventilatorje, ki so si jih ogledali na Tweakers Australia. Ponavadi na tržišču videvamo predvsem aluminijaste primerke, Thermaltake pa hoče vedno biti nekaj posebnega, zato je ponudil bakrene mrežice. To pa seveda ni nič slabega, saj Thermaltakove bakrene mrežice, če gre verjeti avtorju članka, izgledajo naravnost fantastično.

0 komentarjev

Natečaj Dremel

Dremel - Dremel - mini "multi-uporabno-in-opravilno" orodje je skoraj nuja za vsakega domačega moderja in modelarja. Ker se pri Dremlu tega zelo dobro zavedajo, da mi - modifikatorji - njihovo orodje uporabljamo zelo veliko, so se odločili za natečaj.

Vse kar morate storiti, je to, da jim na e-mail pošljete slike vaše mojstrovine ter vaše podatke in če imate dovolj lepo zmodificirano in preurejeno škatlo, boste morda celo dobili katero od nagrad. Prva nagrada je za kar $350 Dremlovih pripomočkov in vrtalnikov, tako da navalite!

0 komentarjev

Katedrala PC

Overclockers Australia - Hehe, nekateri raje modificirajo industrijsko izdelana ohišja, nekateri si raje sami izdelajo lesene primerke, nekateri imajo radi borgovske kocke, drugi pa se, sodeč po tej strani, raje odločajo za ohišja malce bolj neobičajne oblike. Sicer nisem povsem prepričan, ampak vse bolj se mi dozdeva, da je modifikator celoten računalnik spravil v maketo katedrale. Prepričajte se na lastne oči:

0 komentarjev

Mrežice za ventilatorje

Club Overclocker - Kar nekaj vode je že preteklo, odkar sem zadnjič dal povezavo na kakšen test teh precej koristnih pripomočkov. Kot gotovo že veste, so mrežice za ventilatorje bile do nedavnega namenjene samo kot varovalni pripomoček, ki je preprečeval, da bi kakšna stvar (prst? ) po nesreči zašla v ventilator. No, sčasoma, ko so modifikatorji pridobili vse več "pravic" in ko so predstavljali dovolj veliko kupno moč, pa so se proizvajalci teh mrežic začeli ukvarjati tudi z dizajnom. Tako smo lahko čez nekaj časa dobili "mrežice" v obliki "nuke" ali "biohazard" znaka, kmalu pa še pobarvane izvedenke le-teh (saj veste, kako so modifikatorji nori na žive barve ). No, če želite spet videti kakšen (krajši) test teh stvarc, potem oddeskajte na ClubOC, kjer so testirali "mrežice" podjetja ZXMods.

0 komentarjev

Nekaj za modifikatorje ...

Club Overclocker - Po dolgem času spet en kratek test lučk in neonk, ki so so ga pripravili na ClubOC. Tam so stestirali neonko in neke čudne svetleče cevke, ki jih lahko tudi upogibamo. Gotovo ni treba poudarjati, da se naložba v te stvari splača samo, če imate v ohišje vdelano okensko modifikacijo. Tisti, ki imate radi lepo razsvetljena ohišja se gotovo ne boste preveč sekirali, ko boste odšteli $36 za opisani komplet. Morda pa se tudi motim ...

0 komentarjev

Stajliš mrežice za ventilatorje

PC Workshop - Heh, moram priznati, da mi je ta pogruntavščina precej všeč: lasersko izrezane mrežice za ventilatorje najrazličnejših oblik. Glede na to, kako preprosta je izdelava le-teh in kako polepšajo videz ohišja se samo čudim, da se nekdo ni že prej spomnil česa takega. Kakorkoli, na PC-Workshopu lahko preberete "test" teh zadevic. Ok, sicer mi ni čisto jasno, kako se lahko dotične strani sploh testira, tako da dotičnem spisu recimo informativen članek. Vsekakor priporočam ogled za vse moderje!

4 komentarji