»

Counter Strike 1.6 LAN-tekmovanje v Koloseju

Slo-Tech - Ljubiteljem igre Counter Strike se obeta divje veselje in sicer v verigi cyber-cafejev SISTEM DELL FMC v Koloseju v Ljubljani, Mariboru in Celju. Organizatorji namreč na omenjeni lokaciji prirejajo LAN Counter Strike tekmovanje v dvojicah. Za več informacij si oglejte izvirno novico tukaj, prijave pa se zbirajo v lokalih SISTEM DELL FMC v Koloseju Ljubljana, Koloseju Celje in Koloseju Maribor.

26 komentarjev

Devet dni CS-ja

Slo-Tech - Ne vem, kaj si mislite vi, a ko sem sam prebral tak naslov sem mislil, da gre za kak LAN party. Ko pa sem bral dalje sem videl, da gre za nekaj povsem drugega. 14-letni Romun Michel Savin je devet dni (ja, devet dni) neprestanoma igral vsem znano igro Counter-Strike. Po devetih dneh se je zgrudil in odpeljali so ga v bolnišnico. Zdravniki so rekli, da je bil psihično in duševno povsem izčrpan. Kot pravi njegova mama se ni niti umival, izgubil pa je skoraj 9 kg. Doma je baje celo kradel denar in se lagal, da bi lahko prišel do interneta in igral Counter-Strike. Hja ... pa naj še kdo reče, da igre niso nevarna droga. [:D] Izvirna novica.

7 komentarjev

Boti za CS

Overclockers Australia - Counter Strike je odlična igra, saj ni boljšega občutka, ko čakaš v popolni temi in nato mimoidočemu hladnokrvno odstreliš glavo. Vendar, če nimate ravno mreže, kabla ali ADSL-ja, vam položnica, ki vam jo bo vsak mesec izstavil Telekom ne bo prav nič všeč. Če vas vedno muči omejitev ali misel na denar, ki ga boste morali plačati ob astronomskem telefonskem računu, potem je najbolje, če se streljate z umetnimi nasprotniki. Sicer občutek ni ravno najboljši, vendar zadostuje za prvo silo. Kako usposobiti Counter Strike, da boste imeli bote, si preberite na tej strani.

0 komentarjev

Windows Minesweeper na udaru

The Register - Nekateri ljudje kar ne morejo pustiti nekaterih stvarih pri miru. Veliko ljudi nastopa proti krvavim igram češ, da le-te povzročajo, da se otroci (zaenkrat samo v Ameriki) streljajo po šolah. Vendar tokrat se "ljubitelji nenasilja" niso spravili na krvavo igro ranga Soldier of fortune (le to dajem za primer, ker so avtorji res malce pretiravali z resničnostjo raznih strelnih ran), ampak na čisto nedolžno igrico, ki jo dobimo zraven vsakega Microsoftovega operacijskega sistema (razen DOS-a) - minesweeperja ali po domače minolovca. Proti minolovcu nastopa International Campaign to Ban Winmine (ICBW), ki pravi, da je minolovec žalitev za žrtve protipehotnih min in tiste, ki so tvegali svoja živjenja za odstranitev teh nevarnih stvari. ICBW se zavzema za to, da izbrišete minolovca (Winmine) in ga nadomestite z njihovim Winflower. Organizacija zahteva od Microsofta, da vključijo kaj bolj spoštljivega v naslednje Windowse (to bodo Windowsi XP).Če ste enakega mneja, kot ta organizacija,...

25 komentarjev

M$ Sidewinder Game Voice

Noodle and Sauce - Trenutno je Counter Strike najbolj popularna on-line igra in treba je izkoristiti situacijo. Izgleda, da je M$ kljub svoji ogromnosti še vedno dovolj prilagodljiv, da se hitro odziva na trg. Tako so izdali pripomoček za igranje Counter Strika in podobnih iger, posebne slušalke z mikrofonom, ki so sposobne odstranjevati šume. Zadevo so testirali tipi na Noodles and Sauce strani (WTF? [:)]) in so nad njo kar navdušeni... Najbolje bo, da si test kar ogledate in presodite sami.

0 komentarjev