»

Računalnik za LAN razpaljotke

Bjorn3D - Tako imenovani LAN Partyji veljajo v tujini za ene izmed najbolj priljubljenih načinov druženja ljudi, ki prinese računalnike iz vsepovsod in se nato preizkuša v igranju mrežnih iger. LAN partyji pa niso samo oblika druženja, ampak so tudi gonilo, ki uporabnike spodbuja k izdelavi čim bolj priročnih ohišij, oziroma kar celotnih računalnikov. Enega izmed takih priročnežev si lahko ogledate na tej strani, kjer je nek zagret modifikator kar lepo združil 17" LCD...

0 komentarjev

Še ena zanimiva modifikacija

vir: Pheaton
Pheaton - Tale modifikacija prihaja iz iste strani in je tudi nekaj posebnega, zato sem se odločil, da jo obravnavam posebej. Modifikator je za razliko od prejšnjega tipa uporabil malce bolj umirjeno modificiranje, saj svojega ohišja ni odel v rdeče barve in simbole "srp+kladivo", ampak v les. Kot lahko vidite na sliki je končni izdelek zelo lep in je navdušil do te mere, da so ga proglasili za modifikacijo meseca.

1 komentar

V koš z EULA

Vnunet - EULA ali 'Pogodba za končnega uporabnika' je standardni spremljevalec neštetih programskih paketov. Če želite najbolj 'opazen' primer: v vseh Microsoftovih škatlah je tak zanikrn list papirja z veliko malega teksta, ki z malim tekstom veleva, da morate ves mali tekst prebrat.

Ena spornejših točk EULA pa je verjetno omejitev pri prodaji: kupcu avtorsko zaščitenega izdelka namreč ne dovoljuje preprodaje slednjega (torej, kupiš nek izdelek, nato pa ga ne uporabljaš več, in bi ga rad prodal). Se pa to zna spremeniti - Klik!

6 komentarjev

Kiberpipa

Slo-Tech - Končno je odprta Kiberpipa, naš novi kiber-kraj, kjer se bodo dogajali prav vsi nadaljni s Slo-Techom povezani dogodki. Otvoritev je bila menda nepozabna, ljudi je bilo polno, vzdušje enkratno. Sketch poroča. Če vas vsaj malo zanima, kje boste v živo videli galerijo modificiranih ohišij (ko se jo bomo spravili organizirati), članek nujno preberite.

13 komentarjev

Modificirana miška

3dXtreme - Modifikatorji se še vedno ne dajo. Po ogromnemu številu modificiranih ohišij, so se sedaj na udaru znašle še miške. Primer modificirane miške si lahko ogledate na tej strani, kjer boste našli kar nekaj slik in malo teksta, ki (precej skopo) opisuje ves potek. Vse kar potrebujete za tako modifikacijo je vrtalnik, dremel, nekaj brusilnega papirja, barvo, 2 uri časa in seveda A4tech WOP-35 miško. No, čeprav je modifikacija prirejena samo temu modelu miške, boste lahko napotke mirne volje uporabili tudi na drugih modelih. Pa prijetno fraganje z modificirano miško ;).

0 komentarjev

Modifikacija

Overclockers Australia - Videli smo že ogromno modifikacij, take pa so malo bolj redke. Za kaj gre? Modifikatorju se gotovo ni dalo izdelovati novega ohišja (ali pa na tržišču ni našel primernega ), zato se je odločil, da skupaj zlepi kar dva. No ja, estetsko malce ponesrečena, vendar prostorsko dobra rešitev. Rezultat modifikatorjevega ustvarnjanja si lahko ogledate tukaj.

5 komentarjev