»

Razobličeni spletni strani Sonya in Warner Brosa

Slo-Tech - Skriptni otročaji so se, mogoče kot odgovor na zaprtje The Pirate Bay, ponovno lotili velikih korporacij. Tokrat sta "padla" britanski strežnik Sonya in tajvanski strežnik Warner Brosa.

Zrcalna slika razobličenj (defacement) se nahaja na Zone-H:
- razobličenje spletne strani Sonya na Zone-H
- razobličenje spletne strani Warner Bros na Zone-H.

Kot zanimivost lahko povemo, da je Sony v času pisanja te novice (ob 12:00 po lokalnem času) še vedno razobličen.

9 komentarjev

Nov članek: Osnove elektrotehnike

Slo-Tech - Prejšnji teden so hrčki v našem strežniku tragično poginili, ko je VelikoGonilnoKolo™ prišlo v stik z visoko električno napetostjo. Po kratkem žalovanju in opravljanju formalnosti z oploditveno kliniko za glodalce okrog naročila nove delovne sile, smo se zamislili in prišli do zaključka, da nobenemu od vas ne privoščimo podobne usode. Takoj smo angažirali Friderika Backa, ki se je na forumu že večkrat izkazal s svojim znanjem o delovanju različnih elektronskih naprav - po treh urah mučenja je pristal na to, da napiše članek o osnovah elektrotehnike. Pred nekaj minutami smo ta članek tudi objavili, njega branje pa je obvezno, sicer lahko ob neprevidnem vgrajevanju modrih ledic prehitro odidete v večna lovišča.

Še neuradna objava: Pečeni hrčki, 500 SIT na porcijo. Naročite čimprej, sicer se bodo ohladili.

54 komentarjev

Dan žalovanja za tragično preminulimi

Slo-Tech - Dva dni po največjem terorističnem napadu, znanem celemu človeštvu, je potrjeno, da je skupno naštetih že štiri tisoč umrlih. V naslednjih tednih, ko bodo reševalci izkopavali ruševine, se oblasti bojijo, da bo tragično število naraslo na ogromnih 25.000. Direktorji, tajnice, referentje, čistilci - brutalno umorjeni. Banke, zavarovalnice, trgovine, odvetniške pisarne - zrušene. Petindvajset tisoč vzetih nedolžnih življenj le zaradi skrajnega islamskega fundamentalizma. Sam sem se, kot tudi veliko ostalih, že vprašal, kakšne posledice bo imelo to dejanje. To lahko samo predvidevamo.

Ampak bistvo novice ni v tem. Odločeno je bilo, da je jutri dan žalovanja za umrlimi v tem brutalnem dejanju teroristov. Od 12:00 do 12:03 izkažite svoje spoštovanje s tremi minutami molka. Izobesite svoje zastave na pol droga ter poklonite tri minute svojega življenja tistim, ki so za prazen nič dali svoje. V ta namen bo tudi Slo-Tech jutri, 14.09.2001, od 12:00 do 12:03, nedosegljiv. V poklon...

73 komentarjev