»

GTA V že zaslužil milijardo

The Verge - Poročali smo že, da je GTA V že v prvem dnevu na policah spletnih in fizičnih trgovin dosegel za 800 milijonov prihodkov založniku Take-Two. Bolj ali manj jasno je bilo, da bo padel lanski rekord Call of Duty: Black Ops 2, ki je prvo milijardo zaslužil v kar 15 dneh (v prvih 24 urah vsega pol milijarde dolarjev). Mnogi bi pričakovali, da bo že naslednji dan Rockstarju z GTA V uspelo preseči to mejo, a očitno je bilo zares veliko igralcev zelo neučakanih, saj je z znatnim upadom prodaje prva milijarda dolarjev prihodkov padla šele tretji dan.

Pri Rockstarju menijo, da so s tem postavili absolutni rekord v času, ki je bil potreben za dosego prve milijarde dolarjev in glede na našo prej omenjeno četrtkovo novico imajo prav. Prav Call of Duty: Black Ops 2 je bil prejšnji rekorder, torej je GTA V rekord ne le popravil,...

65 komentarjev

Intel napoveduje

X-Bit Labs - Intelovi predstavniki so v ponedeljek predstavili še nekaj dodatnih informacij o prihajajočem 64-bitnem procesorju. Procesor bo kodno poimenovan Montecito, premierno pa bomo videli tudi novo tehnologijo. V procesor bosta namreč vgrajeni dve jedri. Ostale novosti bodo več kot milijarda tranzistorjev, 0.09-mikronska tehnologija izdelave, 18 MB L3 predpomnilnika lociranega na procesorju samem ter nov sistem FSB, o katerem pa zaenkrat še ni znanega skorajda nič. Procesor lahko pričakujemo v letu 2005; o ceni še ni podatkov. Klik!

8 komentarjev