»

Če še niste opazili...

Slo-Tech - ...je že nekaj ur na strani objavljena nova DVD recenzija, ki jo je za nas spisal DrSergioDJ. Saj bi napisal novico prej, a je bil včeraj petek in sem moral zvečer iti na obvezno sproščanje. Se opravičujem . Kakorkoli že - Morgan Freeman v glavni vlogi detektiva. Ugrabljen otrok, psihoanaliza, prevaranje prevaranega, vse to so elementi danes opisanega filma. Beri in se čudi .

0 komentarjev

Ne boste verjeli...

Slo-Tech - DrSergioDJ je resnično padel v naval pridnosti. Tako je danes na vrsti film Space Cowboys, Clint Eastwoodovo stvarino, v kateri on igra tudi glavno vlogo. Komentirajte. To je ukaz . Če se pa že dotikam te teme - vaše komentiranje malih srebrnih zverin je očitno upadlo, saj je komentarjev na film le še za peščico. Vam niso všeč recenzije ali bi hoteli bolj "atraktivne ter aktualne" filme? Anketa vabi.

5 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - Izgleda, da se je naš opisovalec DVDjev, DrSergioDJ, prebudil iz zimskega spanca, saj ocene teh malih okroglih stvari kar letijo izpod njegovih prstov. Heh, pa še enkrat recite, da šola ne vpliva pozitivno . Tokrat je opisal film East is east (Vzhod je vzhodno), ki je nekakšna mešanica komedije ter drame, v kateri so zelo nazorno predstavljene kulturne razlike in šoki. Obvezno branje.

Hkrati se tudi opravičujemo za napako, ki se je zgodila med dodajanjem prejšnjega filma, House on hounted hill. Problem je, da je bilo komentiranje dotičnega filma nemogoče, zato vas naprošam, da sedaj komentirate dvojno .

0 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ je priden ter piše DVD recenzije. Tokrat je na vrsti film, ki je razdelil gledalce dobesedno na dva tabora: goreče pristaše ter goreče nasprotnike. Medtem ko so nekateri šli ta film gledat tudi po trikrat, so drugi nad njim obupali že po pol ure. Kakorkoli, Magnolia je brez dvoma nekaj posebnega. Za našega ocenjevalca nekaj v pozitivnem smislu. Ogled ter komentar obvezen .

1 komentar

Nov DVD

Slo-Tech - Torej, teden je okoli, čaka vas nova DVD recenzija. Tokrat jo je za vas napisal DRSergioDJ, opisal je pa film The Matrix, ki ga je potegnil kar iz svoje zbirke DVDjev. Ta daljši opis si preberite tukajle. O njegovi prihodnosti kot DVD recenzorju pa seveda odločate vi .

19 komentarjev

Nova DVD recenzija

Jaz -
Ja... Pigeon je že spet bil priden ter vam postregel s še eno recenzijo. Tokrat je na vrsti Road Trip (verjeli ali ne, slovenski prevod naslova je tudi Road Trip, da ne bo kdo rekel da sem anglist). V naslednjih dneh lahko pričakujete še recenzijo filma Scary movie ter za nekatere umetniškega, za druge odpadniškega filma Magnolia. Potrpite, pa bo . Kar veselo na branje!

Odprl sem tudi temo v forumu, na tem naslovu, kjer lahko izrazite tudi svoje mnenje o tem filmu ter recenziji nasploh. Pač, vzdržujemo stanje sur-demokracije.

Lepo vas pa prosim, da če boste skušali recenzijo spljuvati, naredite to zrelo in utemeljeno. Pripombe v stilu "Road Trip je men bedn do amena jest mu ne bi dal niti 2 proklet kaj zdej to kaksn ocenjevalc pa se" bodo ignorirane. Pigeon je še vedno za vsako podarjeno oceno imel dober razlog zanjo. Bomo pa kmalu uredili možnost komentiranja filma ter dajanje lastnih ocen filmu. Vse to v bližnji prihodnosti.
...

4 komentarji