»

Dobre novice za ATIjaše

Jaz - miso sporoča, da so na voljo novi Win2k gonilniki za ATIjeve Radeon kartice. Prav tako je na voljo nova različica Multimedia Centra, 7.1. Na žalost je dotična zadeva ostala brez DVD sukalnika, avtorji pa obljubljajo skorajšnji prihod. Za nove gonilnike kar oddeskajte sem.
No, ATIjaši boste veseli še ene novice, in sicer tega, da je na voljo Radeon Win2k D3D Tweak. Avtor Xenomorph_pl je pogruntal majhen D3D tweak, s katerimi Radeoni v Win2k okolju pridobijo tudi do 30-35% na hitrosti v D3D aplikacijah. Več tukaj. Thnx, miso!

3 komentarji

Detonatorji 5

več strani - Uh, danes zjutraj se je v mojem nabiralniku znašlo vsaj 15 e-mailov glede novih Detonator 5 gonilnikov. Yup, na The-Ctrl-Alt-Del so se pojavili novi Detonatorji z vrstno oznako 10.50. Čeprav vse skupaj zveni neverjetno, zaenkrat izgleda, da ne gre za fake gonilnike, saj so uporabniki poročali o stabilnosti in precej boljših performansah, kot pri starih gonilnikih. Kaj naj rečem... če se danes počutite srečne (do you feel lucky... PUNK?), jih najdete tukaj. Še ena dobra in ena slaba novica. Prvo slaba: trenutno je na voljo le Win9x različica. In dobra: dodana je D3D podpora za stereoskopska 3D očala. Več o vsemu skupaj lahko preberete tukaj.

3 komentarji

Novi Detonatorji

NvNews - Danes smo priča novi neuradni "izdaji" novih Detonatorjev. In nosijo številko 7.52 oziroma oznako Detonator 4. Očitno se z približevanjem izida NV20 pripravljajo tudi gonilniki, ki NVidi stalno uhajajo. No upam, da so bolj stabilni, kot so bili prejšnji iz serije 7.xx ter vsaj tako hitri kot serija 7.xx nasplošno. Za vse, ki uživajo v nalaganju novih gonilnikov in, ki jim morebitne težave poženejo adrenalin po žilah - Tukaj si jih lahko presnamete.

0 komentarjev

Novi Detonatorji

Zoiah - Ali tudi vi opažate, da novi Detonatorji ne izhajajo več tako pogosto? Prej smo bili deležni novih različic skoraj vsak teden, zdaj pa že dolgo ni bilo ničesar. No, lahko vas potolažim, da so na voljo novi Detonatorji, verzija 6.49. Kaj prinašajo/izboljšujejo/poslabšujejo po pravici povedano ne vem, tako da jih uporabite na lastno odgovornost. Win9x različico najdete tukaj, Win2k pa tukaj.

2 komentarja