»

Novi BIOSi za KT7 plošče

AthlonMB - Na AthlonMB si lahko downloadate novi BIOS za ABIT KT7 matične plošče. Ime BIOSa je WZ, zaenkrat pa še ni informacij o izboljšavah/problemih, ki se pojavljajo z njegovo uporabo. Samo na lastno odgovornost!
Po drugi strani pa se je pojavilo precej svaril glede uporabe WW BIOSa. Veliko uporabnikov je namreč imelo velike težave z delovanjem matične plošče po uporabi tega BIOSa, tako da se pazite!

4 komentarji

Overclockerski BIOS za MSI K7T Pro2

HardOCP - V svojem testu sem uporabil tudi poseben overclockerski BIOS za MSI K7T Pro2, ki sem ga zabasal na AthlonMB. Stvarca doda kar nekaj zanimivih nastavitevv BIOSu, med drugim tudi možnost višje voltaže inveč nastavitev za pomnilnik. Na Overclockage.com so BIOS namestili na svojo ploščo, ga optimizirali ter napisali članek o tem. Zadeva je res uporabna za vse lastnike MSI K7T Pro2 plošč, tako da si jo dotični kar oglejte.

0 komentarjev

Novi primerjalni test

Jaz - Ok, končno sem objavil dolgo pričakovani primerjalni test SocketA plošč, number 2. Tokrat sta se v ringu smrti pomerili Solte SL-75KV2-X in MSI K7T Pro2. V bistvu gre tudi za primerjavo v Sloveniji precej nepoznanega podjetja Soltek in uveljavljenega MSIja. Obe plošči podpirata overclockanje SocketA procesorjev, če pa želite izvedeti več, si le oglejte test. Zahvala gre tokrat podjetjema Electra (za Soltekovo plato) in Mlacom (za MSIjko).

9 komentarjev

OC bios za MSI K7T Pro2

AthlonMB - Na AthlonMB so objavili povezavo do overclockerskega BIOSa za MSIjevo K7T Pro2 matično ploščo. Sama plošča je povsem solidna (ravno včeraj sem končal s testiranjem...), toda ena izmed pomanjkljivosti je to, da podpira voltaže samo do 1.8V. No, s tem BIOSom je mogoče nastaviti voltažo tudi na 1.85V, kar bo marsikomu še kako pomagalo. Dobite ga tukaj.

0 komentarjev