»

Novi vozači

M3DZone - Za Nvidio smo že navajeni, da izdaja nove verzije svojih vozačev tedensko. No, danes pa so izšli driverji za Win9x, Win2k in WinXP za Kyro in Kyro II kartice. Kako se obnesejo v igrah in drugih aplikacijah še ni znano. Tokratna verzija je 8.140 beta. Ker so beta, je možno, da imajo veliko hroščkov v sebi. So torej ne uradni in jih uporabljate na lastno odgovornost. Dobite jih pa tu: za Win2k, za Win9x in tu za WinXP.

2 komentarja

Kako pozorno

VIA Hardware - Via je spet izdala nove Vozače. Tokrat že verzijo 4in1 4.32. Kaj je tako posebnega na njih? Imajo podporo Windows XP.
To pomeni, da bodo WinXP samodejno prepoznali Viino čipovje. S tem je rešenih veliko problemov (za uporabnika), ki bi lahko imel probleme s kompatibilnostjo WinXP in Via čipovja (naj vas spomnim ne konflikt med SB in Viinim Southbridgom). 4.32 popravijo še nekaj hroščkov svoih predhodnikov in izboljšajo par aplikacij (za Windowse, se ve). Dobite jih pa lahko tukaj.

3 komentarji

Detonatorji 12.10

Guru 3D - Spet so izšli. Kot ste verjetno že sami opazili na tujih straneh, so izšli novi Detonatorji, verzija 12.10. Samo tisti, ki ste jih vi opazili, so bili le za Win2000 sisteme in WinNT. Zdaj so izšli tudi za Win9x in ME. Torej, če želite najnovejše Detonatorje, se odpravite sem. Seveda gre za neuradno verzijo in če vam skurijo računalnik, boste sami krivi za to. Drugače pa, kot je že ugotovil alien-w, se bolj splača naložiti vsako polno številko Detonatorjev. Torej 11.00, 12.00... Preizkusite pa jih vseeno lahko. Mogoče so celo dobri.

6 komentarjev

Whistler benchmarki

Overclockedcafe - Na Overclocked Cafeju so objavili drugi del njihovega predogleda Whistlerja. Kot vas večina že ve, je Whistler naslednja generacija MSjevih operacijskih sistemov in naj bi končno združil Win9x in WinNT okolje. Na OC Cafeju so tako opravili kopico hitrostnih testov in Whistler s te plati primerjali z Win2k. Čeprav je potrebno poudariti, da gre za beta različico Whistlerja, so rezultati kar pozitivni, saj velikih odstopanj ni bilo. Ali se je MS končno naučil delati spodobne operacijske sisteme? Bomo videli [>:D].

4 komentarji