»

Začenja se nova sezona oddaje Resnična resničnost

RTV Slovenija - V ponedeljek 1.9.2008 bo ob 22:05 na drugem programu TV Slovenija na sporedu prva Resnična resničnost v novi seznoi. Govorila bo o tem, kaj se je dalo videti na prireditvi Game Convention v Lepizigu, ki je največja tovrstna prireditev v Evropi. Ponovitev oddaje je v torek ob 12:15 prav tako na drugem programu, ogledati pa si jo bo mogoče tudi v arhivu RTVSLO oziroma na strani oddaje (www.rtvslo.si/resnicnost).

29 komentarjev

Hekerska stran offline

Vnunet - O Ericu Corleyu ter 2600 Magazine sem že pisal: na strani je bilo mogoče dobiti Kliketke™ do raznovrstnih orodij, med drugim takih, ki so omogočala gledanje DVD filmovja na sistemu Linux. Sodišče se je na podlagi DMCA (Clintonova digitalo-zakonska zapuščina) odločilo, da mora stran zapreti, Eric pa se kljub predhodnim napovedim ne bo odločil za pritožbo. Klik!

0 komentarjev

LinuxTag

Slashdot - Danes se v Stuttgartu odpira največja Linux prireditev v Evropi - LinuxTag. Stvar je sejemsko izobraževalna prireditev, kjer bodo pokazali kar nekaj zanimivosti (KDE 2.2beta med drugim). Tam bo ogromno razvijalcev, med drugimi tudi Eric S. Raymond, Illiad in CmdrTaco. Ena od osrednjih tem prireditve bo tudi debata o tem, kaj se bo zgodilo Linuxu, če se tudi v Evropi uveljavijo programski patenti.
Vse pa ni šlo po planu - zaradi higienskih razlogov so zaprli enega od hotelov, kjer naj bi spali obiskovalci, zato so zdaj na cesti oziroma spijo v telovadnici. Swashta.

0 komentarjev