»

Nove funkcionalnosti na Slo-Techu

Slo-Tech -

Kot ste verjetno opazili, je Slo-Tech v zadnjem času pridobil kar nekaj utripajočih lučk. Čas je, da si jih skupaj pogledamo:

  • stari članki -- v levem meniju so že nekaj časa na voljo vse vsebine s stare strani.
  • dodatna avtentikacija -- če želite, se lahko na Slo-Tech sedaj prijavite s pomočjo vašega Google ali Yahoo računa. Če je vaš elektronski naslov v profilu enak vašemu Google elektronskemu naslovu, samo namesto prijave kliknite na ikonico "g" pod prijavo. Če ni enak in bi fukncionalnost vseeno želeli uporabljati, lahko vaš Slo-Tech račun povežete z GoogleIDjem v vašem profilu
  • arhiv novic -- drastično je bilo izboljšano iskanje po starih novicah
  • iskanje -- sedaj deluje po celotni vsebini teme in ne samo po prvem sporočilu kot do sedaj. Moralo bi delovati bistveno bolje, nekaj izboljšav še čaka na implementacijo. Konstruktivni predlogi dobrodošli
  • hitro odgovarjanje -- na teme lahko sedaj odgovarjate brez ponovne osvežitve strani. V primeru, da se v temi, ki jo trenutno...

58 komentarjev

Pomagajte k boljšemu Slo-Techu!

Slo-Tech - Pred vami je zadnji sklop anket o prenovi Slo-Techa. Tudi tokrat so zasnovane na rezultatih predhodnih anket in skupinskih pogovorov. Nekateri izmed vas ste podali svoje mnenje, razkrili svoje želje. Preoblikovali smo jih v vprašanja, sestavili v ankete, sedaj pa je odločitev v vaših rokah! Kakšnih sprememb si želite?

Vabljeni k izpolnjevanju:

anketa 1
anketa 2
anketa 3
anketa 4
anketa 5

Še vedno vabljeni tudi k skupinskim razgovorom!

34 komentarjev

Potek raziskave o odnosu do spletnega oglaševanja na Slo-Techu

Slo-Tech - Kot ste verjetno opazili, v zadnjem tednu na Slo-Techu poteka raziskava o odnosu do spletnega oglaševanja, in sicer v obliki intervjujev ter spletih anket.

Če na kratko povzamemo potek raziskave: z uporabniki Slo-Techa je deset raziskovalcev opravilo sto kvalitativnih intervjujev, kjer so jih predvsem spraševali o njihovi izkušnji s spletnim oglaševanjem.

Trenutno pa so v teku različne spletne ankete, v katerih se na celotni populaciji uporabnikov Slo-Techa preverjajo ugotovitve intervjujev. Za visoko stopnjo pripravljenosti sodelovanja v intervjujih in izjemno prilagodljivost glede izvedbe intervjujev, bi se ponovno vsem sodelujočim radi zahvalili.

Da pa bo raziskava lahko uspešno zaključena, vas še enkrat vljudno vabimo k izpolnjevanju spletnih anket. Izsledki raziskave bodo na voljo približno konec maja.

Z izpolnjevanje anket kliknite na pasico na vrhu!

61 komentarjev

Naredite boljši Slo-Tech!

Slo-Tech - Prepričani smo, da vam je na Slo-Techu veliko stvari všeč, saj ga drugače ne bi obiskovali, vendar vas prav gotovo nekatere stvari tudi motijo. Ker želimo ustvariti računalniški portal, ki vam bo čimbolj po volji, smo pripravili anketo, s katero želimo pridobiti smernice za nadaljnji razvoj Slo-Techa. Tako imate zdaj priložnost, da z odgovori na nekaj vprašanj poveste svoje mnenje in tudi sami prispevate k izboljšanju največjega slovenskega računalniškega portala! Klik!

P.S.: Vsi, ki dostopate do Slo-Techa preko Arnesa, boste morali potrpeti do jutra.

26 komentarjev

Novosti na Slo-Techu

Slo-Tech - Slo-Techerji smo eni veliki Oksimorončki™, saj nas največja delovna vnema zagrabi ravno med prazničnimi časi. Danes lahko na strani pogledate dve novi stvari:
  • Pred dnevi smo odprli novo sekcijo Slo-Techovih ozadij, ki so bila nekaterim bolj, drugim manj všeč. No, rečeno je bilo tudi, da lahko kdorkoli naredi ozadje za Slo-Tech ter nam ga pošlje v objavo. To je naredil jetam ter napravil zelo očesu všečno božično novoletno ozadje.
  • Hkrati se je porodila tudi ideja o novem oddelku, ki bi še olajšal brskanje po forumu. Oddelek je viden samo prijavljenim uporabnikom, ter nosi ime "Moje teme" -- vidite ga tudi v levem meniju, v sekciji "Forum". Oddelek vam prikaže teme, zbrane iz vseh oddelkov, v katerih ste sodelovali oziroma še vedno sodelujete, in hkrati v temi obstajajo odgovori, katerih še niste prebrali. Zelo uporabno za tiste, ki bi radi spremljali aktivnost tem, v katerih so že sodelovali. Klik!
Smo pridni, ali smo le pridni? [:D] ...

18 komentarjev