»

Kako pozorno

VIA Hardware - Via je spet izdala nove Vozače. Tokrat že verzijo 4in1 4.32. Kaj je tako posebnega na njih? Imajo podporo Windows XP.
To pomeni, da bodo WinXP samodejno prepoznali Viino čipovje. S tem je rešenih veliko problemov (za uporabnika), ki bi lahko imel probleme s kompatibilnostjo WinXP in Via čipovja (naj vas spomnim ne konflikt med SB in Viinim Southbridgom). 4.32 popravijo še nekaj hroščkov svoih predhodnikov in izboljšajo par aplikacij (za Windowse, se ve). Dobite jih pa lahko tukaj.

3 komentarji

Novi VIA 4 in 1 gonilniki

Slo-Tech - Tudi VIA se konstantno trudi z izboljšavami svojih čipovnih gonilnikov, kar lahko samo pohvalim. Tako je na VIA Hardware že na voljo nova različica, 4.31. Največja novost v teh gonilnikih je odpravljena napaka v 686B SouthBridgu. Fantje z VIA Hardware zatrjujejo, da gre za finalno različico gonilnikov, vseeno pa jih smatrajte kot BETA, saj jih ni na VIAini uradni strani. Najdete jih tukaj. Thnx mitja34.

0 komentarjev

VIA 4.29 final

Jaz - Na VIA Hardware strani se je pojavil novi sveženj VIAinih gonilnikov, različica 4.29. Zatrjujejo, da gre za finalno različico gonilnikov, v isti sapi pa dodajajo, da jih še ni na VIAini uradni strani in da jih zato lahko jemljemo kot BETA gonilnike. Whatever... Zaenkrat še ni veliko informacij o tem, kako se obnesejo, preizkusite pa jih lahko tukaj. Thnx, Alec999.

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

Jaz - Huh, ob zadnji izdaji VIAinih 4in1 gonilnikov sem pripomnil, da počasi postajajo podobni Nvidii in njihovim tedenskim Detonator goilnikov, toda sedaj se bom raje ugriznil v jezik. Namreč vse kaže na to, da so jih celo prehiteli . Yup, na voljo je nova različica 4in1 gonilnikov, 4.28 BETA (s tem, da sta 4.26 in 4.27 tudi v BETI). Po informacijah, ki sem jih dobil, vsebujejo gonilniki novo .cat datoteko za inštalacijo AGP (ne pa tudi novega AGP gonilnika!) ter INF nadgradnjo, ki dodaja podporo za nekaj novih čipovij (Pro266, KT266, PX266...). Priskrbite si jih lahko tukaj! Thnx, miso!

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA Hardware - VIA me počasi začenja spominjati na Nvidio, saj so 4in1 gonilnike začeli izdajati kot po tekočem traku. Na VIA Hardware tako lahko downloadate že 4.27 verzijo. Po prvih poročilih se je bodo najbolj razveselili uporabniki WinME, saj nova različica prinaša poseben AGP gonilnik, ki 3D aplikacije pospeši za okoli 5%. Seveda zadevo uporabljate na lastno odgovornost...

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA Hardware - Očitno Nvidia ni edini proizvajalec, katerega "neuradne" različice gonilnikov se "slučajno" pojavljajo na internetu. Od danes so namreč na voljo tudi neuradni VIA 4in1 gonilniki, različica 4.26. Če so dobri ali ne bomo lahko presodili šele čez nekaj časa, čeprav tipi pri VIA Hardware zatrjujejo, da je predvsem diskovni gonilnik precej izboljšan. Če se vam zdi vredno poizkusiti, jih najdete tukaj.

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA - Danes je očitno dan za nove gonilnike, saj se je zganila tudi VIA. Izdali so novo različico svojih 4in1 gonilnikov, 4.25. Zaenkrat še ni znano, kako se zadeve obnesejo, toda do zdaj so vse nove verzije prinašale samo dodatno hitrost in izboljšave, tako da, vsaj po moje, ni razloga za skrb. Najbolje bo, če si kar takoj nadgradite svoje VIA matične plošče. Gonilnike dobite tukaj.

1 komentar