»

Security BSides Ljubljana

Slo-Tech - Jutri, 12. marca, bo v Centru Poligon na Tobačni ulici 5 v Ljubljani potekal informacijsko-varnostni dogodek Security BSides Ljubljana.

Pojem "BSides" pomeni neodvisne, s strani skupnosti organizirane in praviloma brezplačne dogodke, ki sledijo večjim, uradnim in praviloma tudi precej dragim konferencam. Ime izvira iz časov LP-jev in avdio kaset, ki so imele dve strani - "A stran" z največjimi hiti in "B stran" (B-side ali flip side) z ostalimi pesmimi z albuma, med katerimi pa se je pogosto znašel tudi kak zelo poslušljiv dragulj. Navedeni Security BSides Ljubljana bo tako spremljal...

5 komentarjev

MobileCamp Ljubljana

Slo-Tech - V soboto, 27. marca 2010 bo v prostorih Fakultete za Elektrotehniko prvi MobileCamp Ljubljana. MobileCamp je enodnevna konferenca, BarCamp formata, ki jo oblikujejo udeleženci s svojimi predavanji. Namenjena je vsem, ki se ukvarjajo z mobilnimi tehnologijami od programerjev, oblikovalcev, operaterjev do uporabnikov.



Udeležba je brezplačna, vendar za vstop nujno potrebujete vstopnico. Za dodatne informacije o tem, kako pridobiti vstopnico obiščite http://www.mobilecamp.si

8 komentarjev

Prihaja Dan iger 08

Slo-Tech - V četrtek, 15. maja 2008, bo v Mariboru v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI) potekal Dan iger 08. Dogodek z začetkom ob 15. uri bo v času trajanja povezal štiri zanimiva predavanja na razne teme, povezane z izdelovanjem iger.

Več o dnevu iger 08 in podrobnejšem programu najdete na: http://di08.ds-feri.net/.

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je vnaprejšnja prijava. Vabljeni!

17 komentarjev

1. dan odprte kode

Slo-Tech - V četrtek, 3. aprila 2008, bo v Mariboru v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko FERI potekal 1. dan odprte kode. Dan, ki ga organizira društvo študentov FERI z namenom promocije odprte kode. Vljudno ste vabljeni, da se udeležite predavanj o JBossu, Joomli, Ubuntu Linuxu, KDE, PHP in aktivnostih, na področju odprte kode v Sloveniji. Predavali bodo razvijalci, prevajalci in podjetniki, ki jim odprta koda predstavlja zabavo, način življenja ali službo.

Več o dnevu odprte kode in podrobnejšem programu najdete na: http://dok.ds-feri.net/

Vljudno vabljeni!

33 komentarjev