»

Še več testov KT266A

več strani - Da je VIA izdala nov DDR nabor, ki se imenuje K266A, vam je povedal že Pretorijanec, vendar pa je gotovo marsikdo podvomil v test na VIA Hardware, kjer imajo kar precej prijateljske odnose z Vio in Viinih izdelkov gotovo ne kritizirajo tako, kot kakšne druge neodvisne strani. Teste so opravili še na:

0 komentarjev

Novi VIA 4 in 1 gonilniki

Slo-Tech - Tudi VIA se konstantno trudi z izboljšavami svojih čipovnih gonilnikov, kar lahko samo pohvalim. Tako je na VIA Hardware že na voljo nova različica, 4.31. Največja novost v teh gonilnikih je odpravljena napaka v 686B SouthBridgu. Fantje z VIA Hardware zatrjujejo, da gre za finalno različico gonilnikov, vseeno pa jih smatrajte kot BETA, saj jih ni na VIAini uradni strani. Najdete jih tukaj. Thnx mitja34.

0 komentarjev

Popravek za VIA 686B southbridge

VIA Hardware - Včeraj so nekateri uporabniki VII-nih čipovij odkrili napako. Prihajalo je namreč do nesoglasij med ploščo, bazirano na 686B southbridge čipu in zvočno kartico SoundBlaster Live.
Ker problem očitno ni bil tako zapleten, se je popravek pojavil že takoj isti dan, ko je bil odkrit. Popravek pa je naredil sodelavec viahardwarea. Uradni popravek naj bi izšel naslednji teden. Thx VASkO!

8 komentarjev

Dobre novice za ATIjaše

Jaz - miso sporoča, da so na voljo novi Win2k gonilniki za ATIjeve Radeon kartice. Prav tako je na voljo nova različica Multimedia Centra, 7.1. Na žalost je dotična zadeva ostala brez DVD sukalnika, avtorji pa obljubljajo skorajšnji prihod. Za nove gonilnike kar oddeskajte sem.
No, ATIjaši boste veseli še ene novice, in sicer tega, da je na voljo Radeon Win2k D3D Tweak. Avtor Xenomorph_pl je pogruntal majhen D3D tweak, s katerimi Radeoni v Win2k okolju pridobijo tudi do 30-35% na hitrosti v D3D aplikacijah. Več tukaj. Thnx, miso!

3 komentarji

VIA 4.29 final

Jaz - Na VIA Hardware strani se je pojavil novi sveženj VIAinih gonilnikov, različica 4.29. Zatrjujejo, da gre za finalno različico gonilnikov, v isti sapi pa dodajajo, da jih še ni na VIAini uradni strani in da jih zato lahko jemljemo kot BETA gonilnike. Whatever... Zaenkrat še ni veliko informacij o tem, kako se obnesejo, preizkusite pa jih lahko tukaj. Thnx, Alec999.

0 komentarjev