»

Galerija ohišij

Tweak Town - Tweak Town je objavil par novih modificiranih ohišij v njihovi Kick A$$ galeriji. Nekatera so pobarvana, nekatera imajo veliko ventilatorjev, druga pa okna. No, je pa tudi nekaj posebnih. Kot recimo ohišje v obliki ohišja malo večjega opitčnega bralnika (No ja, bolj poznan izraz skener), ali pa računalnik v kovčku - nekašna prenosna različica. Sicer pa, zakaj pa ne bi dali računalnika kar v manjšo gajbico?

4 komentarji

Neonke, oh te neonke

več strani - Na svetu (in tudi pri nas) je veliko ljubiteljev neonskih luči v računalniških ohišij, mene pa te stvarce ne ganejo kaj preveč... Kakorkoli, vsi ljubitelji majhnih lučk v ohišjih se bodo razveselili novega članka na Virtual Hideout, ki govori o neonkah. In to ne navadnih... gre za posebne lučke, ki ustvarjajo efekt valovanja (vsi, ki ste girali The Sims in poznate Lava lamp veste, o čem govorim ). Ne dvomim, da bo marsikdo navdušen nad to zadevo in priznam, da tudi mene zanima, kako bi bila videti notranjost ohišja s čem takšnim od znotraj... Ko smo že pri neonkah pa naj omenim še projekt tega tipa. Verjetno gre za kakšen ekstremen primer odvisnosti od neonske luči, saj je tipo v ohišje...

11 komentarjev

Hedgehog, n-tič

Virtual Hideout - Tudi na Virtual Hideoutu so testirali Kaniejev bakreni Hedgehog hladilnik, toda na voljo so imeli tudi posebni ventilatorski adapter, s pomočjo katerega so na hladilnik prišraufali 80mm ventilator. Hedgehog je že tako ali tako eden izmed trenutno najboljših Socket hladilnikov, s to predelavo pa res nima konkurence (mogoče edino Swiftechove hladilnike). Verjetno je ta hladilnik edina konkurenca vodnem hlajenju brez peltierja... No, preberite test in presodite sami.

4 komentarji

Galerija modifikacij

FastMHz - Sicer smo takšne in podobne linke na Slo-Techu objavili že ničkolikokrat, toda kaj je lepšega, kot v turobnem decemberskem popoldnevu gledati slike modificiranih ohišij in se sliniti? No, na FastMHz so obnovili svojo galerijo s 15 novih ohišij in moram priznati, da so nekatera precej dobra. Naš alien-w pa bi se še vedno brez problemov uvrstil med najboljše. Galerijo si lahko ogledate tukaj. Kudos!

3 komentarji

Glaerija modificiranih ohišij

JSI Hardware - Razne galerije, v katerih avtorji lahko objavijo slike svojih modificiranih ohišij so na internetu pognale kot gobe po oblinem dežju, toda še vedno je najboljša tista prva na VirtualHideoutu. Kakorkoli, svojo galerijo so ustanovili tudi na JSI Hardware in če ste navdušenec nad modifikacijami si jo le oglejte. Drugi se lahko zadržite, saj je večina ohišij že razstavljenih kje drugje...

4 komentarji