»

Primerjava dveh P4 platform

AMD World - Kot sem že omenil, so 0.13 mikronski Pentiumi4 povzročili pravo navijaško mrzlico med številnimi uporabniki, ki so si po dolgem času mizernih navijanj lahko zopet dali duška. Seveda pa je prišlo do manjše zmede, saj so se z navijalsko mrzlico P4 pojavili tudi različni chipseti. Če ste se tudi vi odločili navijati 0.13 mikronske Pentiume, a ne veste kateri nabor/ploščo bi izbrali za kar najboljši overclock, potem vam bo gotovo pomagal ta test, v katerem so primerjali ploščo MSI 645E Max2-LRU (SIS645DX nabor) in EpoX 4BDA2+ (i845D nabor). Test je dolg kar 7 strani, če pa se vam ne da prebijati skozi besedilo in hočete izvedeti le bistvo, pa vam lahko povem, da MSI-jeva plošča na SIS645DX ponuja boljšo zmogljivost in več dodatkov, Epoxova pa je bolj skromna, vendar lahko z njo dosežemo boljši rezultat v navijanju.

0 komentarjev

Primerjava Detonatorjev

Blarg Overclocking - Če še niste dovolj zaspani zaradi nadvse depresivnega vremena, vam bo gotovo pomagal še en v vrsti primerjalnih testov Detonator gonilnikov. Verjetno ste opazili, da so ti zadnje čase izjemno popularni (heck, en se je pojavil celo pri nas ) in svoj lonček so enostavno morali pristaviti tudi pri Blarg OC. Na GHz Tbird + GF2 Ultra kombotu so tako premučili nekaj zadnjih izdaj Detonatorjev, med katerimi so se znašli tudi najnovejši 10.20. Kot bi lahko pričakovali, so se med testnimi orodji znašla oba 3D Marka ter Quake3 Arena, rezultate njihovih testov pa si lahko ogledate tukaj.

1 komentar

Aptiva Suxx!

Slo-Tech - Hehe, ne boste verjeli, vendar se je pojavila celo stran, ki poziva k bojkotu IBMovega supa-dupa računalnika. Gre za Aptivo seve, ki si ga bom tud sam kmal ubodu, da bom lahk pice naroču na dom [:D]! V glavnem, najbolj smešno je, kako je ta hate-page napisan (predvsem napake [:)]), že uvodni opozorilni okenček je smešen, kaj šele vsa integracija na pageu [:)]. P.S.: Če ne kaj drugega, mate na pageu res veliko povezav do različnih slovenskih računalniških firm! Slava avtorju!

11 komentarjev